Nnywellness.com

Hvordan å spore mobiltelefon samtaler Logg


Hvordan å spore mobiltelefon samtaler Logg

En celle telefonsamtale sporingslogg lar deg se som brukeren har kalt eller hva samtaler han har mottatt. Disse dataene kan åpnes eksternt gjennom et passordbeskyttet nettsted, forutsatt at du har installert en transportabel spion program inn målet telefonen. Vær oppmerksom på at sporing samtaler på en mobiltelefon som du ikke eier er ulovlig, så du bør bare installere disse programmene på en telefon som du eier og bruker.

Instruksjoner

• Velg en mobiltelefon spionprogramvare. Tre som du kan vurdere er Flexispy, MobiStealth eller SpyBubble. Fra oktober 2010, disse programmene koste fra $59 til $250 for å kjøpe.

• Kjøpe FlexiSpy. I tillegg til at du kan spore Anropslister av en telefon, vil det også aktivere du lese tekstmeldinger på målet telefonen, tyvlytte til samtaler i nærheten av telefonen, og lytte til aktive anrop. Du kan også fange opp e-post, laste ned bilder og videoer fra målet telefonen. Du må ha målet telefonen i ca en til to timer til å definere og konfigurere disse funksjonene

• Kjøpe MobiStealth. Dette programmet installerer på både Blackberry og Android-telefoner. Du vil kunne logge på et passordbeskyttet nettsted for å overvåke SMS og ringe loggbøker. Dette vil automatisk bli lastet opp med jevne mellomrom. Noen andre funksjoner i programmet inkluderer muligheten til å lytte på telefonsamtaler og samtaler; muligheten til å fjernt lås og kontroll funksjoner på telefonen; og overvåking GPS-posisjonen til telefonen.

• Få SpyBubble. Dette programmet lar deg overvåke innkommende og utgående samtaler og SMS-meldinger. Du kan også spore GPS plasseringen og få tilgang til telefonboken minne. En gang installert, programmet er veldig vanskelig å oppdage på telefonen og kan være kontrollert fjernt.

Tips og advarsler

  • Spore samtaler på andre telefoner og spille inn sine samtaler er ulovlige handlinger. Disse programmene installeres bare på telefoner som du eier.