Nnywellness.com

Hvordan kan jeg kopiere sanger fra iPod til min harddisk?


Hvordan kan jeg kopiere sanger fra iPod til min harddisk?

Mens iTunes kan du overføre musikk fra datamaskinen til iPod, mulig det ikke å overføre fra iPod til datamaskinen med mindre musikken ble kjøpt på iPod, for å hindre opphavsretten på grunn av ulovlig deling. Imidlertid er kopiere musikk nødvendig hvis datamaskinen opplever en harddisk-feil som forårsaker du å miste data. Heldigvis finnes det tredjepartsprogrammer som tilbyr musikk og video overføre sikkerhetskopi. Disse programmene kan lastes ned fra anerkjente programvare nedlastingsområder som Download.com.

Instruksjoner

• Bruk CopyTrans 4 eller XtremSoft. CopyTrans 4 er en programvare program som er kompatibelt med PC, og XtremSoft er Macintosh tilsvarende. Programmet overfører musikk, videoer og andre typer medier til datamaskin eller iTunes-programmet, og beholder musikken er spille teller, rangeringer og ID merkelapper. Koble iPod til datamaskinens USB-port med iPod USB-kabelen, og kjøre programmet. Velg sangene du vil kopiere, Velg en målmappe og klikk "Start Backup."

• Et annet alternativ er å bruke Xilisoft iPod Rip (se ressurser-delen). Som en PC - og Macintosh-kompatibel programvare program lar iPod Rip deg overføre medier fra iPoden til datamaskinen og vice versa, som eliminerer behovet for å bruke iTunes. Xilisoft iPod Rip gir også iPod til iPod Medieoverføring ved lagring medier i programmet, og kopieres til andre iPod.

• Et tredje alternativ er å bruke MediaWidget (se ressurser-delen). MediaWidget iPod overføre programvare tilbyr en begrenset gratis prøveversjon før du kjøper en lisens, og fungerer som andre musikk-overføre programvare ved å kopiere musikk, video og lydbøker til harddisken, og opprettholder karakterer og spille teller. MediaWidget også støtte iPod Touch og iPhone, i tillegg til alle iPod-modeller.