Nnywellness.com

Hvordan å parkere ved Midway Airport Chicago


Hvordan å parkere ved Midway Airport Chicago

Midway Airport er den mindre kjente flyplassen i Chicago, den andre er O'Hare International Airport. Midway er enklere for Chicagoans som det er mye nærmere Chicagos. Den mindre størrelsen gjør Midway mindre hektisk og en mer avslappet flyplassen for fly. Flyselskapene som flyr ut av Midway inkluderer sørvest, AirTran, Continental, Delta, Frontier, Northwest og Porter Airlines. Parkering på Midway er en lett og enkel prosess.

Instruksjoner

• Park i hver time parkering. Main Midway Airport Parking Garage er på østsiden av Cicero Avenue, mellom 55te og 59. Når du nærmer flyplassen, følg skiltene som vil lede deg direkte til hver time parkering. Hver time parkering er på nivå en av garasjen. Garasje priser for hver time parkering var fri for de første 10 minutter, $2 i 10 til 30 minutter, $4 i 30 til 60 minutter, $6 timer og $8 i tre timer i 2010. Hver time parkering er beregnet på mer enn tre timer, selv om du kan bli lenger og fortsette å bli belastet ytterligere $2 hver time.

• Park i daglige parkering. Daglig parkering er også i Main Midway Airport Parking Garage på nivåer fire, fem og seks. Terminalen er tilgjengelig for den bro. Fra 2010 er den daglige prisen er parkering det samme som hver time parkering opptil fire timer. Mellom fire og åtte timer, prisen er $13, $18 mellom 8 og 12 timer, $23 mellom 12 og 16 timer og $29 mellom 16 og 24 timer.

• Park i økonomien mye. Det er to økonomien mange, E og G, både på østsiden av Cicero Avenue på 55th Street. Følg skiltene på flyplassen for økonomien mye. Disse mange er lenger unna enn Main parkeringshus. Du må ta den kostnadsfrie skytteltjenesten til flyplassen terminalen. Når du parkere, Finn shuttle buss stop og skytteltransport plukker deg opp snart. Priser for økonomien mye som i 2010 er som følger: de første 10 minuttene er gratis, $2 for en time eller mindre, $5 for ett og to timer og $14 for to 24 timer.