Nnywellness.com

Instruksjoner for Rust fjerning gjenopprette en 1950 Chevy lastebil


En 1950 Chevy lastebil anses en klassiker av mange lastebil entusiast. Men det er fortsatt noen brukte 1950 Chevy lastebiler til salgs, er rust skader å være forventet. Maling chips, så de underliggende metall er eksponert for vann eller høy luftfuktighet og rust skjemaer. Det er flere rust fjerne behandlinger tilgjengelig for å gjenopprette Chevy lastebil.

Instruksjoner

• Skrubbe ut rust. Overflatelaget av rust er lett fjernes med en stålbørste, fine stålull eller en skrubbe pad. Bruk kraft når du bruker disse produktene på rust flekken. Hvis rust kommer sakte, kan du legge til litt mineralolje i rust. Bruke mineralolje med en papir håndkle eller bomull ball. Vente 15 minutter å tillate rust å absorbere oljen. Tørk overflaten med en fuktig klut.

• Bruke hvit eddik i en sprayflaske for å distribuere væske på lastebilen. Fullstendig gjennomtrenge rustflekker. Vent 30 minutter. Så bruk scrubbing pute eller wire pensel for å fjerne rust. Gjenta om nødvendig.

• Bruk rust removers, selges i maskinvare og hjem forbedring butikker. Disse formlene er veldig flinke til å bli kvitt rustflekker som ikke reagerer på andre metoder. Rust removers er laget med sterke som phosphoric, saltsyre og oxalic, alle oppløse rust. Satt på arbeidshansker og en ansiktsmaske. Hell en liten rustfjerner på en skrubbe pad da gjelder rustflekker. Vente i fem to15 minutter og deretter tørke av med en fuktig klut. Nøye følge instruksjonene som disse stoffene er svært giftig. Bruk disse typer produkter på et godt ventilert område.