Nnywellness.com

Forbrukerrettigheter i Body Shop krav med forsikringsselskaper


Lovene som regulerer forbrukerrettigheter i forsikring saker er spesielt for hver stat. Bilforsikring er en rettslig kontrakt mellom en forsikringstakeren og underwriter, innenfor parametere skissert av en tilstand. Rettigheter gitt til kunder i bilen forsikringskrav er utformet for å fremme riktig og raske reparasjoner, uten samarbeid mellom auto butikker og krav justerbar. Colorado divisjon av forsikring gitt opplysninger skisserte bestemmelser for agenter håndtere begunstigede i bilen reparasjoner.

Informasjon

Eieren av en skadet bil har rett til å bli informert om statlige lover på krav innen tre dager å kontakte representerer agent. Colorado agenter vanligvis gi fordringshavere en kopi av state bulletinen oppsummerer disse lover og forklare detaljene muntlig.

Anslag

Bileiere har rett til å motta en kopi av estimatet brukes av forsikringsselskapet auto finne utligningen. Agenten må bekrefte at anslaget vil dekke kostnaden for reparasjoner gjenopprette bilen. Krav justerbar bruker sin kunnskap om motorkjøretøyer for å identifisere skadet og berørte systemer for fordringshavere. Databaser Vis kostnadene for deler for bestemt kjøretøy og gir tilnærmelser arbeid tid. En innstilt bruker disse tallene til å vurdere de beregnede kostnadene for reparasjoner basert på hans observasjoner av dekket skade. Valgte mekaniker er ofte mer kunnskapsrike om omfanget av skader og mengde reparasjoner må gjenopprette et kjøretøy. Når en butikk anslaget overstiger et krav innstilt vurdering, besøk innstilt butikken for å undersøke på mekaniker funn. En siste vurdering er laget av innstilt og sendt til forsikringsselskapet for godkjenning før reparasjonen begynner.

Valg

Du har rett til å bestemme hvilke kroppen butikken vil reparere bilen din. En agent er nødvendig å informere deg om retten til å fritt velge en butikk. Forsikring representant kan indusere, tvinge eller tilbyr insentiver til å påvirke ditt valg av et verksted. Agenten kan anbefale en auto butikk, men må avsløre noen forretningsinteresser i anlegget.

Betaling

Du har rett til reparasjoner betalt av forsikringsselskapet fratrukket egenandeler eller skader som følge av uaktsomhet. Betalingen er basert på området markedet kostnader reparasjoner nødvendig for skader i et krav. Krav justerbar besøke butikken for å bekrefte reparasjoner og gjøre vurderinger for tilleggsgebyrer fra behandlende mekaniker som overstiger den opprinnelige vurderingen eller ikke ble behandlet i oppgjør anslaget. Bileiere er å være informert om eventuelle forlik justeringer.