Nnywellness.com

Instruksjonene for å installere en mindre wiretrekk på en Mini Cooper S


Instruksjonene for å installere en mindre wiretrekk på en Mini Cooper S

Mindre trinser i Mini Cooper S spiller en rolle i driften av komponenter som servostyringspumpe og dynamoen. Du kan vanligvis installere disse trinser i noen timer, og effekten av oppgraderingen kan variere fra umerkelig til omfattende, avhengig av skivene. Selv nybegynnere kan vanligvis installere denne typen skivene, så lenge de er villige til å få hendene litt skitten i prosessen.

Verktøy som trengs

Du trenger bare grunnleggende håndverktøy å fjerne en lager motoren skivene, inkludert en 3/8-tommers socket satt, snuse bar og en boks slutten fastnøkkel. Du finner det nødvendig, men for å kjøpe ulike størrelser fan belte når du utveksle eneste wiretrekk for en ny. Hvis du installerer en mindre wiretrekk veivakselen og en større wiretrekk på dynamoen, men kan du ikke kreve en ny delaktig driftsreim.

Installasjon

For å installere skivene på Mini Cooper S, må du Løsne bolten som holder skivene på plass før du gjør noe annet. Du kan deretter løsne den strammer skivene med en boks slutten fastnøkkel. Bare Skyv skiftenøkkelen over bolten i skivene, så bruk press. Hele strammer armen flyttes, løsne tilbehør stasjonen beltet. Når beltet er løs, kan du flytte den ut av veien og fjerne skivene.

Effektiviteten

Effektiviteten av oppgraderingen, avhenger av hvordan i tune er du med bil. At bilen ikke vil trolig produsere kraft du fordi den ekstra kraften kan bare likestille til mellom 6 og 8 hestekrefter. Denne mangelen på makt s ikke vanligvis merkbar i en bil som Mini Cooper S, som produserer som 190 hk på lager. Generelt krever en 10 prosent økning i å lage merkbar strøm eller drivstoff økonomien gevinster, betyr ytterligere endringer, som en kald-luftinntak eller en eksos system kan være nødvendig å øke kraften i din Mini Cooper S til punktet hvor du kan føle forskjellen.

Installasjonsproblemer

Problemer kan oppstå fra installasjonen av mindre trinser på din Mini Cooper S fordi skivene fungerer ved å trekke strøm fra systemer som Dynamo og servostyring pumpen å øke søkemotor utgangseffekt. Som et resultat, vil både dynamoen og servostyring av bilen bli kompromittert. Du vil se redusert evne til Mini Cooper å takle til elektriske krav på bilen, som kan føre til hyppigere batterier. Du vil også se at rattet på Mini vil føle deg mye vanskeligere å slå enn før du installerte skivene---spesielt når du utfører lav hastighet manøvrer.