Nnywellness.com

Hvor å hekte en forsterker til en bilradio


Egendefinerte bilstereoanlegg har vanligvis forsterkere inkludert i systemet. Forsterkerne gir nødvendig signalstyrken til makten en rekke stereohøyttalere. Hvis du har eller har tenkt å ta en sub-woofer i systemet, trenger du sikkert en forsterker å kjøre større høyttaleren. For bileiere som ikke er interessert i fashioning et omfattende egendefinert stereoplaten system, leverer en forsterker fortsatt en klar, skarp og kraftig lyd. Uansett din musikalske preferanser, kan en forsterker gjøre en stor forskjell. Har en lyd profesjonell installere forsterkeren eller gjøre det selv for en brøkdel av prisen.

Instruksjoner

• Koble negative batterikabelen fra negative ledelsen innlegget bilens batteri. Bruk en skiftenøkkel eller tang til å løsne den kabelklemmen slik at du kan fjerne kabelen fra innlegget.

• Løsne mutteren på positive og negative innlegget og plasser ringen terminal fra forsterker ledninger kit på den positive og negative. Skru mutteren til innlegget, sikre ringen terminal til positive og negative innlegget. Dette forblir koblet til en strømkilde gir forsterkeren. Fjern sikringen fra sikringsholderen på ringen terminalen før installasjonen er fullført.

• Koble den blå kabelen til ringen terminal og før kabelen gjennom veggen skille motorrommet og innsiden av bilen.

• Fjern stereo fra bilens stereo montering dock i dashbordet. Se brukerhåndboken bilen reparasjon instruksjoner om fjerne fabrikken stereo og verktøyene som trengs.

• Koble strømforsyningskablene og høyttaler ledninger fra baksiden av stereo. Koble kablene til fører av ledninger sele adapter. Koble ledninger sele adapteren til de tilsvarende utgangene på baksiden av stereo. Koble forsterker patch-kabler fra amp ledninger kit til de tilgjengelige fører til ledningsnett.

• Rute forsterker kablene fra stereo til plasseringen av forsterkeren. For de fleste biler, mate ledningene gjennom baksiden av stereo montering dock og ned til gulvet av kjøretøy. Andre biler krever at du distribuerer kablene gjennom den tilstøtende hanskerommet. Se brukerhåndboken reparasjon for riktig forsterker ledninger ruter.

• Erstatte fabrikken stereo inn i stereo-montering dock.

• Kjør strmledningen nedover på venstre side av bilen til plasseringen av forsterkeren. Strømkabelen skal angi innsiden av bilen gjennom åpningen i brannmuren og dukke opp i foten-brønnen førerens side. Patch-kabler fra stereo vil dukke opp på passasjersiden. Ledninger separat for å unngå signalforstyrrelser.

• Koble strøm og patch kablene til de aktuelle inngangene på forsterkeren. Feste en jordingsstropp ledning fra ledninger kit til forsterkeren og koble den til en bolt eller skruen i nærheten av forsterkeren.

• Erstatte negative batterikabelen til negative batteri terminalen bilens batteri. Plasser sikringen inne i sikringsholderen på ringen terminal og lukke panseret.