Nnywellness.com

Koble Samsung Juke SCH-U470 til en PC


Koble Samsung Juke SCH-U470 til en PC

Samsung Juke SCH-U470 for Verizon er et lysbilde skjermen telefon som lar deg lytte til musikk og ta bilder. Med disse mediefilene er lagret på telefonen, kan du synkronisere enheten til en datamaskin, enten det er å laste opp ny musikk, laste ned fanget bildene eller importere nye spill. Uavhengig funksjonen du vil utføre, er det mulig å koble din Samsung Juke til PC.

Instruksjoner

• Åpne webleseren på datamaskinen, og gå til Samsung Juke sync programvare webside og klikker koblingen for nedlasting av driveren for USB.

• Dobbeltklikk det nedlastede sjåføren å laste driveren installasjonsveiviseren. Følg instruksjonene i veiviseren, klikk deretter "Install" og driveren installeres på datamaskinen.

• Koble den medfølgende USB datakabelen til USB strømforsyningsporten på Samsung Juke, og koble den motsatte enden av kabelen til en USB-port på datamaskinen.

• Slå på mobiltelefonen, hvis den ikke allerede så på PCen klikker "Start", "Datamaskin" og dobbeltklikk ikonet flyttbar enhet for å få tilgang til informasjon på telefonen.