Nnywellness.com

Hvordan installere motorsykkel Tie-Downs på en Trailer


Hvordan installere motorsykkel Tie-Downs på en Trailer

Innfelt tie-down ankere tilbyr den beste løsningen for å holde motorsykler sikker når du bygger en motorsykkel trailer. Innfelt tie-downs fordypningen i tilhengeren bed å gi en glatt overflate, og la et rent utseende til din tilhenger. De er ikke altfor vanskelig å installere hvis du har grunnleggende Trebearbeiding kunnskap.

Instruksjoner

• Plass anker plate ansiktet ned foran høyre av tilhengeren slik anker platen butts opp mot stålramme. Med anker plate ansiktet ned på veden overflaten, merke hullet i hvert hjørne av anker plate på veden overflaten av trailer gulvet med en markør. Dette viser plasseringen av monteringshullene for anker plate. Gjenta dette trinnet i hver av de fire hjørnene av trailer gulvet.

• Gå svart punkt du merket på gulvet i tilhengeren med en 1/4-tommers drill bit og hånd drill. Dette lager et hull for å sikre innfelte anker platene på gulvet av tilhengeren. Dette gjør i alle fire hjørnene i traileren.

• Gå tilbake til foran rett tilhengeren der du boret pilot hullene for anker plate monteringshuller. Tegne en linje fra øverste høyre hullet til nederste venstre hullet i trailer etasje og deretter tegne en linje fra øverste venstre hullet til bunnen rett hullet i trailer etasje. Plasseringen der to linjer krysser hverandre viser midten av anker-plate. Gjenta dette trinnet i hver av de fire hjørnene av trailer gulvet.

• Gå tilbake til fronten høyre hjørne av trailer etasje. Sikre en 3 1/4-tommers hull så hånd drill og sted spissen av piloten bore bit som strekker seg ut av hullet så på plasseringen der de to linjene du tegnet krysser hverandre. Hold bore i 90 graders vinkel til gulvet og klippe hull av trailer gulvet med hull sagen. Gjenta dette trinnet i hver av de fire hjørnene av trailer gulvet.

• Gå tilbake til foran stram hjørnet av trailer etasje. Plassere ankeret platen over hullet med innfelte ankeret vendt opp twards du. Line opp hullene i anker plate med hullene i traileren. Trykk fire bolter gjennom anker platen. Plasser metall backing plate nederst bolter stikker fra undersiden av tilhengeren og deretter tråd nøtter på bolter. Stram bolter og muttere med en socket satt til sikre backing plate og feste platen til trailer etasje. Gjenta dette trinnet i hver av de fire hjørnene av trailer gulvet.