Nnywellness.com

Hvordan å gjenbruke bildekk


Hvordan å gjenbruke bildekk

Når dekk er ikke lenger trygt å bruke på biler, kan de gjenbrukes på ulike måter. Siden gamle dekk kan oppta plass eller aften opprette en yngleplass for myggen, har noen områder ressurser til å resirkulere gamle dekkene. Kreative måter å bruke gamle dekkene stedet dem liggende rundt. Bruke disse kreative teknikker for å gjøre best av din brukte dekk.

Instruksjoner

• Bruke bildekk å gjøre svinger for barna. Vask dekk med såpe og vann blekemiddel. La dem tørke grundig, så finne en sterk grein. Sikkert tie tauet til treet grenen. Bretter tau i to og sette brettet halvparten over toppen av treet grenen. Sette endene gjennom brettet del av tauet. Fast trekke tau og tie ender på dekk.

• Sett bilen dekk på flate inne din gårdsplass. Fyll midten av dekket med jord. Legge 2 til 3 inches av kompost og kombinere det med jord. Plante tomat planter i jord. Legge til en annen dekket på toppen første dekket med frøplante, så snart tomatplante vokser over overflaten.

• Opprette en bakgård svømmebassenget for å underholde små barn. Plasser et dusjforheng i midten av en ren dekk og drapere den over kanten. Fyll brukte dekk med vann for å lage et lite basseng.

• Bruke bildekk for å sikre søppel bokser. Plassere et dekk på den flate. Plassere søppelbøtte i midten av dekket å oppbevare den fra tipper over.

Tips og advarsler

  • Når gjenbruke dekk, kan du male utsiden av dem til å endre deres kamper.