Nnywellness.com

Hvordan å selge en bil til en garasje raskt


Når du skal selge en bil fast, kan å vite hvordan å selge en bil til en garasje raskt hjelpe. Det er mange garasjer som kjøper biler og fikse dem opp til å selge til kundene ser etter en bil som er pålitelig. Garasjen har verktøyene og tid til å gå over biler og sikre at de er pålitelige og verdig selge til kundene. I de fleste tilfeller vil selge en bil verksted netto du mer penger enn hvis du skulle selge bilen til en forhandler for en handel i eller hvis du var å selge bilen outright selv. Du kan også gi bilene til en garasje på forsendelsen eller har en garasje ta bilen for en auksjon til å selge.

Instruksjoner

Hvordan å selge en bil til en garasje raskt

• Rydd bilen så mye som du kan før du snakker til alle garasjer. Selv om de vil gå over bilen, gjøre bilen presentabel dem for et salg. Dette inkluderer rengjøring innvendig og utvendig. Garasjen vil ta vare på mekanikken av bilen før de satte den opp for salg.

• Stopp på en garasje som har biler for salg på eiendommen. Dette er garasjer som vanligvis kjøper biler og snu dem rundt virkelige raskt. For det meste, er garasjer som har høyt trafikkerte områder de som kjøper privateide kjøretøy å selge. Mange av disse garasjer kjøpe biler fra en auksjon til å selge på mye, men også kjøpe biler fra private fester.

• Se etter garasjer som tar bilen og gjøre salg for deg. Disse garasjer selge biler på sendingen. De sett bilen på deres mye og invitere kjøpere å se og teste bilen. De har signert kontrakt for å selge bilen. De tar en provisjon for biler de selger. Alt du gjør er tegn på en kontrakt og de gjøre alt arbeidet.

• Snakk med garasjer som ta bilene til auksjoner for å selge. Mange ganger disse forhandlere vil ta bilen til en auksjon til å selge. Dette er en rask måte å selge en bil. Bil auksjoner er gjort i mange stater, og det er forhandlere som gjør denne typen salg annenhver måned. Du kan vanligvis få Prisantydning for bilen på en auksjon.

• Snakk med en forhandler i nærheten for informasjon om garasjer som kjøper biler. Mange ganger forhandlere som Chevrolet eller Ford samarbeider tett med garasjer å selge biler som de tar som take-ins. Husk på at bilforhandlere ikke gir deg mest penger for en brukt bil. Hvis du skal selge bilen direkte selv, vil du gjøre hundrevis om ikke tusenvis av dollar mer.

Tips og advarsler

  • Ikke bli urimelig i dine penge forventninger når selge til en garasje.
  • Ta deg tid til å snakke med venner som har kunnskap om garasjer som kjøper biler.
  • Alltid ta din bilskilt av en bil etter at du registrerer tittelen bort.