Nnywellness.com

Feilsøke en 1990 Toyota Tercel


Toyota begynte produksjon Tercel modellen biler i 1978 og fortsatte å produsere bilen til 1990. 1990 Toyota Tercel har en 1,5 L firesylindret motor med valgfri manuell eller automatisk overføringer. Som med alle kjøretøyer, er feilsøking og vedlikehold nødvendig for Toyota Tercel å sikre maksimal ytelse. Disse kontrollene kan forhindre kostbare skade bilens store deler inkludert motor og girkasse. Noen varsellys som er opplyst på din Tercel dashbordet bør gjennomgås av en profesjonell snarest.

Instruksjoner

• Kontrollere brems væske nivået. Effekten av lav bremsevæske kan være en fare for du og andre drivere på veien. Lav eller ingen bremsevæske kan forårsake bremsesystemet mislykkes og føre til manglende evne til å stoppe resulterer i en ulykke. Sjekk bremsevæske ved å fjerne lokket fra brems væske reservoaret og visualisere nivået. Hvis væsken er lavere enn to tredjedeler full, påfyll med bremsevæske så snart som mulig. Brukerhåndboken vil gi deg med brems væske informasjon.

• Sjekk hvilket servostyring væske i bilen. Fjerne hetten fra servostyring reservoaret og se væsken. Hvis du ikke ser noen væske eller hvis væsken er for lav bør så du fylle reservoaret så snart som mulig. Servostyring væske holder systemer og deler smurt slik at styringen beveger seg riktig og med letthet.

• Sjekk på overføring væske nivå med motoren varme og kjører. Fjern måling fra overføring og tørke ren med en serviett. Erstatt måling og fjerne det igjen. Væsken skal være på påfyllingsstreken eller muligens like nedenfor. Hvis væsken er lav fyll med girolje så snart som mulig. Når du sjekker væske nivået, kontrollere farge og konsistensen av væsken å se hvis det er veldig mørk eller sort. Hvis du har en manuell girkasse, sjekk girolje med bilen av og ved å plassere fingeren i væske reservoaret for å se om du føle væske.