Nnywellness.com

Hvordan endre en Clutch på 1995 Nissan plukking


Hvordan endre en Clutch på 1995 Nissan plukking

Clutch på 1995 Nissan henting består av en enkelt plate og tørr friksjon platen. Når clutchpedalen skyver, flyttes stang fra pedalen til master sylinder stempelet i master sylinder bar, komprimere hydraulikkoljen. Dette forårsaker press, som presset gjennom et rør på slave sylinderen. Trykket i slave sylinderen tvinger sylinder stempelet ned sylinderen kontakte utløserspak clutch, som Skyv inn clutchen.

Instruksjoner

• Koble fra batteriet grunnen kabelen og sett det til side. Heve pickupen med et gulv jack og støtte det på jack står. Koble eksosrøret fra manifolden og dens brakett med den aktuelle kontakten.

• Koble alle ledninger sele koblinger på overføring saken ved å skyve flikene og trekke pluggene. Skru speedometer kabelen på overføring med passende wrench. Unbolt drivaksel på baksiden og trekke det mot baksiden av pickupen og trekk den ut av overføringen. Ting en fille i drivaksel bolig på overføringen slik at alle væsken ikke renne ut.

• Fjerne clutch slave sylinderen med den aktuelle kontakten. Sette shifter i nøytral, løft gummi shifter støvel, lirke circlip av shifter og løfte shifter ut av hulrommet fra innsiden av bilen.

• Plass en tre blokk på jack. Presse gulvet jack under motoren og jack det opp nok til å berøre nederst i olje pan og støtte motoren. Skyv andre gulvet jack under overføring. Fjerne kryss-medlemmet ved å løsne motor mount sikre nøtter deretter trekke kryss-medlem ut.

• Fjerne ledningene fra starter med riktig wrench. Fjerne starteren med den aktuelle kontakten. Skru klokken boliger bolter, lavere overføring og trekke den fra motoren.

• Mark samlingen clutch og svinghjulet på samme sted med maling eller merketråd slik at samlingen clutch kan settes i samme posisjon. Skyv clutch justering verktøyet (dette kommer med ny clutch) til huben vekten av clutch.

• Løsne clutch dekselet boltene men løsne dem ikke fullstendig. Starter på første løsnet bolten, løsne hver bolt en tur til alle bolter er løs. Fjern skruene. Ikke Fjern skruene som en om gangen som våren er under spenning - fjerne skruene ett om gangen, uten løsne dem jevnt, kan forårsake kroppslig skade.

• Sjekk svinghjulet feil, for eksempel grovheten og scoring. Hvis det er scoret lett, buff det emery klut. Hvis scoring er dypt, erstatte svinghjulet. Erstatte piloten bærer og clutch utgivelsen bærer med de nye delene i settet. Trekk den gamle pilot bærer og bruke en hammer til å installere det ny ettall. Fjern clutch utgivelsen bærer med en hevet og bruke en trykk for å installere det ny ettall.

• Coat sporet i ermet, slipp spaken kontakt overflaten, pivot pin og ermet og kontaktflatene utgivelsen bærer med et tynt islag solid fett. Også bruke et tynt lag med fett trykk plate wire ringen, clutch dekselet grooves, membran våren og kjøre sjefene på trykkplaten.

• Påfør et tynt lag av fett på rier i platen og skyv clutch plate på rier. Flytt det frem og tilbake flere ganger. Trekke platen av og stryke noen overflødig fett. Montere clutch dekselet og clutch plate. Installere samlingen clutch, kø merkene på clutch dekselet og svinghjulet. Skru i skruene, og trekk dem til 20 fotpund av dreiemoment. Fjerne verktøyet clutch justering.

• Skyv overføring til motoren. Løft den med gulvet jack. Linje bell bolig med motoren. Sett inn alle bolter og stram hånd stramt. Hvis din motor identifisering (finnes på etiketten som motor under panseret) er en Z24I eller en KA24E, stram fire lang bolter til 30 fotpund dreiemoment og to korte bolter til 16 fotpund av dreiemoment. Hvis denne IDen er en VG30I eller en VG30E, stram fem lange bolter til 33 fotpund dreiemoment og fire kort bolter til 25 fotpund av dreiemoment.

• Installer startmotoren og boltene fast. Koble startpakke motor ledninger med passende wrench. Installere samlingen kryss-medlem og stram alle festemutrene.

• Installere shifter, gummi støvel, slave sylinder og drivaksel med de riktige kontaktene. Skru til speedometer kabelen med passende wrench. Koble ledninger sele pluggene på overføring. Koble eksosrøret manifold og brakett med de riktige kontaktene. Koble til negative batterikabelen. Fyll den master sylinderen med væske og blø clutch om nødvendig.