Nnywellness.com

Den beste måten å rengjøre plast kamera linser


Objektivet av et kamera er et viktig element i å ta flotte bilder. Du bare kjøpe ikke en dyr kameraet for flotte bilder, trenger du en god linse for. For å fortsette å ta skarpe og klare bilder bør kameralinser være godt tatt vare på. Kameralinser kan være dyrt som gjør riktig Stell og vedlikehold en viktig sak å huske. Rengjøring linser rutinemessig vil ikke bare forbedre kvaliteten på bilder, men også kan øke levetiden på linsen.

Vask med kaldt vann

En av de beste måtene å rengjøre plast kameralinser er å bare bruke kaldt vann. Skyll linser med kaldt vann. Fjerne all smuss fra linsen av rubbing den forsiktig med fingeren under rennende vann til linsen er ren.

Sikre det er ingen vannflekker eller striper når det tørker, fjerne overflødig vann og tørk linsen med en myk klut. Bildene kan være uklart om det er vann merker på objektivet. Kontroller at det er ingen gjenværende smusspartikler på linsen før du tørke en klut fordi det kan klø linsen. En mikrofiber pusseklut er perfekt for rengjøring linser.

Bruke en linse renere

For smuss som er litt vanskeligere å fjerne fra objektiver, ville din beste alternativet være å bruke en linse renere. Bare sette noen dråper linsen renere på din myk klut og tørk av linsen med den. Rengjøre linsen i en mild roterende bevegelse, av og forsiktig jobbe deg til kanten.

Aldri bruke for mye rengjøringsvæsken på objektivet fordi dette gjør objektivet tåkete. Ta ekstra forsiktighet som rengjøring væske ikke blir på innsiden av linsen. Aldri gjelde væsken direkte på linsen. Plast kameralinser må alltid rengjøres forsiktig for å unngå skade dem.

Slag på linser

Hvis du gikk på et skudd utendørs og plastikk kameraet objektiver fikk støvete, ville så den beste måten å rengjøre dem være å bruke pusten å blåse på sjenerende støvpartikler. Slag på den et par ganger før alt støv har blitt blåst bort. Du kan også bruke en pensel som har en luft kapsel å blåse av støv.

Støv er vanligvis lett å fjerne så du ikke trenger å bruke noen fancy rengjøring materiale. Bruke mye rensevæske kan skade belegget på linsen. Plast kameralinser er veldig skjør, så unngå å bruke sterke kjemikalier for å rengjøre dem ikke med mindre du virkelig må.