Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Harmon-Kardon forsterker i en Mini Cooper


Hvordan erstatte en Harmon-Kardon forsterker i en Mini Cooper

Harman Kardon er en produsent av premium kvalitet lyd utstyr - hovedsakelig bil og hjem lydsystemer og forsterkere. Selskapet er foretrukket leverandør for en rekke luksusbiler, inkludert Subaru, Mercedes og BMW, eieren av merkevaren Mini. Nye modeller av Mini kobber og Mini-Clubman har Harman Kardon lyd systemer som standard. Harman Kardon ingeniører kontakt regelmessig med BMW designere for å optimalisere lyd ut av systemene som er installert i bilen. For å oppgradere eller reparere Harman Kardon forsterkeren, må du fjerne og erstatte den.

Instruksjoner

• Slå av tenningen og fjerne nøkkel. Det er viktig for sikkerheten at du ikke prøver å fjerne forsterkeren med motoren i gang. Standard Harman Kardon forsterker montert i nye dvergene har en strøm rating på 480 watt, en potensielt dødelig mengder elektrisitet hvis ikke behandlet med respekt.

• Fjerne plast passasjersiden, trim bakpanelet. Dette panelet ligger bak baksetet, ved siden av stammen. Forsterkeren ligger bak dette panelet. Hvis du vil fjerne forsterkeren må ubegrenset tilgang til forsterker ledningene. Bruk en crosshead skrutrekker til å fjerne skruene som holder panelet på plass mot bagasjerommet døren. Holde skruene på et trygt sted og sette plast panelet til side.

• Skru plast molding på bakpanelet bruk en crosshead skrutrekker. La en hånd gjennom gapet igjen ved å fjerne trim panelet, bak plast-panelet og trykk. Trekk med den andre hånden. Vær forsiktig så du drar plast interiøret bort. Det er en støpt plast vil bøye litt før det kommer ut. Fjerne begge plast paneler gir full tilgang til forsterkeren og samlingen ledninger.

• Koble strøm, bakken og eksterne kabler som kobler Harman Kardon forsterkeren til bilens strømforsyning. Alltid koble makt ledningene først. Dette er røde og gule ledningene som er buntet sammen. Koble deretter svart bakken ledningen. Eksterne ledningen går mellom bakken og makt ledningene. Forlate ledninger koblet til biladapteren. Tape dem innsiden av kvartalet panelet å holde dem ut av veien.

• Skru braketten som holder forsterkeren på plass. Braketten er montert på innsiden av kvartalet panelet. Skru de kategorien-mount skruene som holder forsterkeren på plass i braketten. Harman Kardon forsterkeren som kommer som standard i nye mini veier 1,3 kg.

• Måle braketten. Hvis du erstatter Harman Kardon forsterkeren med en identisk modell, er det ikke nødvendig å endre braketten. Hvis du installerer en ny forsterker, må du kontrollere at den får plass innenfor eksisterende braketten. Hvis ikke, løsne eksisterende braketten og passer en ny som er stor nok for erstatning amp.

• Laste inn nye forsterkeren på braketten. Koble ekstern, bakken og makt ledningene.

Tips og advarsler

  • Skruene i en rett å stoppe dem holde rulle.
  • Se brukerhåndboken for nye forsterkeren å sikre at den er kompatibel med Harman Kardon styrekonsollen.