Nnywellness.com

Hvordan å spille AVI fra PC på TV


Hvordan å spille AVI fra PC på TV

Laste ned Audio Video Interleave (AVI) filer er mer praktisk enn en videobutikk eller enda en video mottaksmappe å leie filmer. Du tror kanskje du må se nedlastede video-filer på datamaskinen. Det trenger ikke å være tilfelle. Du kan koble datamaskinen til TVEN med fletter og en adapter. Datamaskinen vil spille filene, men TV viser dem.

Instruksjoner

• Koble S-kabelen til baksiden av datamaskinen. Koble den andre enden av S-kabel til S-kabel til RCA-skjermkort. Hvis du bruker en bærbar datamaskin, kan det være S kabel porten på siden av den bærbare datamaskinen. S kabel porten er sirkulær med en ujevn mønster innsiden som krever pluggen skal plasseres helt tilpasses til porten. Plasser kabelen riktig. Ikke Tving pluggen inn i porten, som kunne bøye pinnene og skade pluggen.

• Koble den gule RCA video plugg i den gule RCA videoporten på S kabelen til RCA-skjermkort. Koble den andre enden av den gule RCA-kabelen til den gule "Video In" RCA-porten på TV. Plugg-soklede slutten av 3,5 mm audio til RCA-kabel til grønne audio-ut-porten på datamaskinen. Koble de røde og hvite pluggene på den andre siden av kabelen til matchende farget RCA portene på hver plugg på TV.

• Endre TV til "Video"-modus. Når skjermen vises på TV, finne og åpne AVI-filen du ønsker å se. Videoen spilles på TV-skjermen. Styre volumet med TV-fjernkontrollen.