Nnywellness.com

Hvor å hekte en Videospiller til TVEN når du har en parabol satellitt


Hvis du har kjøpt en gammel video kassettopptaker og har satellitt parabolen service koblet til TVEN, kanskje du lurer på hvordan å koble denne til TV-apparatet. Hvis du har koblet en Videospiller til kabel-TV i siste, er dette ikke annerledes. Du bare legge til Videospilleren som et mellomledd mellom satellitt mottakerboksen og TV-apparatet. Når riktig tilkoblet og høyre kanal, vil Videospilleren spille inn noe på satellitt kringkasting samt spille enhver bånd på TV.

Instruksjoner

• Koble koaksial linjen som kobler boksen satellitt-mottaker til TV-apparatet på TV slutten. Koble denne enden av kabelen inn porten på Videospilleren. Denne Videospilleren porten er vanligvis merket "MAUR IN."

• Koble Videospilleren til TV-apparatet med en RF-koaksialkabel. Dette kobler til "Ut"-porten på Videospilleren. Koble den andre enden til porten på TV der mottakerboksen var opprinnelig tilkoblet.

• Bruker en kompositt RCA-tilkobling hvis du vil koble Videospilleren en annen måte. Koble RCA-kabler med gule, hvite og røde pluggene videospillere RCA-utganger og TV-inngangene. Ikke bry deg med denne tilkoblingen hvis du har noe DVD-spiller med TV RCA-tilkobling.

• Koble Videospilleren, og slå den på. Angi videospillere kanal tuner samme TV-kanalen satellittsignalet sendes på. Videospillere linje inn-kanalen (vanligvis kalt L-1) kan også.

• Teste Videospilleren på både spille og spille inn. Sett inn et innspilte bånd, trykk på "Play"-knappen og se hvis båndopptak kommer. Erstatte den med en blank tape, slo "Record," stoppe registreringen etter et minutt eller så og se hvis i TV-sendingen ble spilt inn på en avspilling.

Tips og advarsler

  • Du kan også koble Videospilleren direkte til TV ved å bare bruke RCA Kompositt-tilkobling og ikke endre satellitt til TV-tilkobling på alle. Hvis du gjør dette, men vil du bare kunne se videokassetter på TV "Video" kanalen. Du vil ikke kunne spille inn noe på satellitt-TV.
  • Hvis Videospilleren ikke er satt til en kanal som satellitt kringkasting går gjennom, vises en blå skjerm når du spiller en tape eller trykk videospillere "Video"-knappen. Du kan fortsatt spille kassetter, men du kan ikke registrere noe med mindre du stille Videospilleren til riktig kanal.