Nnywellness.com

Hvordan sammenligne iPhone og iPads


Hvordan sammenligne iPhone og iPads

Når det kommer til å kjøpe en iPhone eller iPad, kan forske forskjellene mellom disse enhetene hjelpe deg å unngå å bruke penger på funksjoner du ikke trenger. Hensyn som viser type, batterilevetid, kameraet kvalitet og fysisk form kan alle spille en rolle i å hjelpe deg å velge det riktige produktet som passer dine behov. Forstå de viktigste funksjonene å vurdere hjelper deg med å ta en avgjørelse og spare penger på kjøpet.

Instruksjoner

Sammenligne iPhone

• Se på de tilgjengelige alternativene for de forskjellige iPhone du vurderer. Avhengig av modell, kan antall piksler i skjermoppløsning variere betydelig. Sammenlign funksjonene side ved side til å bestemme hvilke vises oppfyller dine krav.

• Lese produktspesifikasjoner for å fastslå hvor ofte du trenger å lade iPhone. Batteriet livet av iPhone 4 er vesentlig bedre enn 3GS, to ekstra timer taletid og 10 timer med lydavspilling.

• Veie fordeler og ulemper av en front-mot kamera for bruk med FaceTime og Skype. Denne funksjonen er standard på iPhone 4, men tidligere modeller har ikke denne funksjonen.

• Holde hver enhet som du vurderer i hånden, en om gangen, og se på fargen. Vurdere om denne funksjonen teller for deg. IPhone 4 er tilgjengelig i hvitt og svart. tidligere modeller kommer bare i svart. Vær oppmerksom på at noen av disse telefoner kan tilpasses med en rekke små typer og farger.

• Avgjøre om du trenger en 3-megapixel kameraet eller et 5-megapiksel kamera med blits. Tidligere modeller av iPhone er utstyrt med tidligere, mens iPhone 4 omfatter sistnevnte.

iPad kontraster

• Velg en iPad basert på om du trenger et kamera. IPad 2 kommer med både et front - og bak-mot kamera, mens den opprinnelige iPad ikke har et kamera.

• Velg Internett-tilkobling som passer dine behov. IPad og iPad 2 kan både koble via Wi-Fi og 3G/Edge-nettverk, avhengig av modell.

• Slå opp detaljer i produktdokumentasjonen for å avgjøre hvor ofte du trenger å lade enheten. Opprinnelige iPad er vurdert for ni timer og 33 minutter ved normal bruk mens iPad 2 kan vare nesten en time lengre 10 timer og 50 minutter.

• Hold iPad i hånden og vurdere hvor viktig Total størrelse og vekt er til deg. IPad 2 er tynnere og lettere enn originalen og kan være lettere å håndtere under lengre tids bruk.