Nnywellness.com

Hvordan erstatte en Harley Davidson Dynamo


Harley Davidson dynamoer produsere tre-fase vekslende gjeldende (AC) strøm. Denne elektrisiteten er rettet til likestrøm (D/C) makt på spenningsregulator, motorsykkelens batteriet og D/C systemkomponenter. Erstatte dynamoen kan oppnås med grunnleggende mekaniker verktøy.

Instruksjoner

Erstatte dynamoen

• Fjern bunnpluggen ligger under clutch område av den primære chaincase og avløp chaincase smøremiddel i en fange panne. Fjern alle montering bolter fra primære dekselet og Skyv dekselet fra sin å finne stenderne. Løsne den primære kjedestrammer og inspisere det for slitasje (dette er en logisk tid erstatte strammer skoen, siden du er i saken).

• Låse primære kjeden hvor den går inn i bunnen av clutch trommelen. Fjerne motor drivhjul mutteren og skyv samlingen kompensator/drivhjul drivhjul motorakslingen. Skyv reluctor bollen av drivhjul motorakslingen. Presse stator pluggen gjennom hullet i indre primære saken. Fjerne stator festeboltene og skyv stator sin støtte sjefen. Fjern stator fra saken.

• Skyv den nye stator på støtte sjefen og orientere det slik at stator ledningene er nærmest stator plug hullet i saken. Installere og dreiemoment den nye stator bolter til fabrikken spesifikasjon (se produsentens dreiemoment ark). Ikke bruk gamle bolter re. Bolter kommer pre-behandlet med Loctite og er utformet for engangsbruk. Pluggen stator i plug hullet og lås den på plass.

• Skyv reluctor bollen på drivhjul akselen og nederste det på akselen skulderen. Justere rier på akselen og samlingen kompensator/drivhjul, og skyv forsamlingen på plass. Installere motoren drivhjul mutter og dreiemoment fabrikken spesifikasjonen for din modell av Harley. Justere den primære kjedestrammer fabrikk-spesifikasjonen.

• Skrap den gamle primære pakningen fra saken. Harley Davidson pakninger er produsert med en print-o-forsegling funksjon som smelter og ' "kokker" på saken overflaten. Sikre at alle gamle pakningen fjernes fra maskinert overflater. Vær forsiktig når skraping pakningen, som cast-aluminium tilfeller er lett gravd, fører til dårlig tetting og lekkasjer. Installere den friske pakningen på å finne stenderne, etterfulgt av av primære chaincase dekselet. Dreiemoment primære dekselet til riktig dreiemoment og i det anbefalte mønsteret ifølge i Spesifikasjonsark for din modell av Harley. Fjern inspeksjon platen og legge til nye chaincase smøremiddel. Erstatt inspeksjon pumpedekselet pakning og re-installere inspeksjon platen.

Tips og advarsler

  • Motoren drivhjul aksel mutteren er under svært høyt dreiemoment, rundt 100 til 120 fotpund. Virkningen verktøy er akseptable for demontering, men ikke for gjenoppbygging. Følg riktig dreiemoment prosedyrer med en nøyaktig momentnøkkel under den nye installasjonen.
  • Kontroller alle indre primære saken bolter og voktere mens saken er åpen. Ødelagt keepers eller løs bolter kan ut av sine hull og gjøre en katastrofal fengsel på clutch, resulterer i tap av kontroll over bilen.