Nnywellness.com

Hvordan Video med mitt Canon Digital Rebel kamera


Hvordan Video med mitt Canon Digital Rebel kamera

Mens Canon Digital Rebel produktlinjen er en i enkelt-linsen refleks digitalkameraer, tilbyr det en rekke funksjoner og alternativer for alle nivåer av fotografer. Noen av Canon Digital opprørerne, som T1i, også gi deg muligheten til å skyte video på en full 1920 x 1080 HD som fortsatt bilder.

Instruksjoner

• Slå på kameraet og sett inn et minnekort. Når du kjøper minnekortet for kameraet, kan du vurdere å kjøpe en med en god del lagringsplass. Skyting video bruker mye minne, og du ikke vil gå tom for minne når du fotograferer.

• Velg video-modus ved å slå eksponering modusbryteren ligger på toppen av kameraet til videoikonet. Videoikonet ser ut som en film kameraet på et stativ.

• Se på den bakre LCD (Liquid Crystal Display)-skjermen og vil du se kameraet nå viser bildet det er pekte mot. For å registrere i video-modus trykker du "Live View" knappen. Knappen er plassert på baksiden av kameraet, og identifiseres med en rød prikk. Trykk på knappen en gang å starte innspillingen og trykk igjen for å stoppe opptaket. Du kan justere hvilken informasjon vises på skjermen ved å trykke display-knappen på øverste venstre side på baksiden av kameraet. Når kameraet er vil et lite rødt ikon vises på skjermen.

Tips og advarsler

  • Når skyting video, bør du vurdere å bruke et stativ. Mens en rekke objektiver er tilgjengelig med bildestabilisering, er denne funksjonen utformet for fortsatt fotografering og ikke aktuelt i videomodus. Skyting video bruker begge batteri kraften og lagringsplassen plass på minnekortet. Kontroller at du har noen statister med deg.