Nnywellness.com

Hvordan rengjøre en Jetta IACV


Volkswagen Jetta idle air regulatoren bør skiftes når det oppstår feil, men i et knipetak, kan du prøve rensning den. Rengjøring fungerer ikke alltid. Det avhenger av hvor mye karbon fast på pintle og om det ikke fungerer på grunn av en fast pintle, ventil motor, ledninger eller datamaskin problem. Idle air regulatoren endrer rpm i bilen mens i en inaktiv, etter behov for å holde bilen fra drøye ut.

Instruksjoner

• Koble ledninger sele kontakten på idle air regulatoren. Fjerne to montering bolter og pakningen. Hvis pakningen pinner, rense den med vanlig skrutrekker. Fjern idle air regulatoren fra motoren.

• Spray pintle med forgasser renere. Pintle er det spiss som flytter inn og ut av kroppen. Tørk den ren med butikk filler. Gjenta prosessen til ikke karbon er igjen på pintle. Du må kanskje bruke hele kan av forgasser renere.

• Installere idle air regulatoren med en ny pakning. Boltene fast, men ikke trekk dem over. Koble ledninger sele koblingen. Starte bilen. Putte den i stasjonen. Slå på klimaanlegget. Hvis problemet vedvarer, erstatte idle air regulatoren.