Nnywellness.com

Hvordan ta Vents av en 91 Civic


En 1991 Honda Civic er gammel nok til å være ansett som en classic. Selv om en ' 91 Civic kan være en klassisk bil, det betyr ikke du ønske den å lukte eller ser ut som en gammel støvete bil. I løpet av 20 eller flere år, kan støv og rusk blir i luften vents og opprette en muggen lukt eller forlate tungt støv bygge. Den beste måten å rengjøre luftinntakene er å fjerne dem, feilfri ventilen systemet, vaske vents og erstatte dem alle.

Instruksjoner

• Åpne ytterdører Civic nå siden luften vents ved vinduene i hver ende av dashbordet. Sette spissen av skrutrekkeren under kanten av ventilen. Forsiktig lirke ventilen opp til en liten del av det stikker ut. Flytte skrutrekkeren langs kanten av ventilen å lirke det opp hele veien rundt. Bruk fingrene til å trekke ut ventilen. Baksiden av disse side åpninger er 3 inches dyp.

• Finn torget ventilasjonsåpningene på hver side av dashbordet. Førerens side ventilen er helt til venstre, men ikke så langt som små vents pekte på glasset. Passasjer siden ventilen er lengst til høyre, men ikke på slutten av dashbordet pekte på glasset. Bruk skrutrekkeren til å lirke kanten rundt vents og trekke dem ut. Disse åpningene er svært grunt, og komme ikke ned i hullet i dashbordet.

• Finn center åpningene i dashbordet, like over radio og kontroller. Det er to åpninger av siden som kommet ut sammen en-brikke-enhet. Finn kanten rundt ventilene som omgir både vents og vent kontroll ringer. Forsiktig lirke rundt kanten med skrutrekkeren å løsne enheten, og deretter trekke vents fra dashbordet.

Tips og advarsler

  • Arbeide i varmt vær eller la ovnen varm opp det indre av bilen slik at plast luftinntakene er oppvarmet og mer smidig. Sprengning er mye mer sannsynlig når plast luftinntakene er kalde.
  • Hvis du vil erstatte vents, justere dem over deres respektive åpninger og skyv dem tilbake på plass.