Nnywellness.com

Slik skaffer mobiltelefon poster Online


Slik skaffer mobiltelefon poster Online

Når det kommer tid å betale månedlig mobiltelefon regningen, kan du sjekke telefon poster å sikre at du er fakturert riktig av leverandøren. Med noen mobiltelefon leverandører, kan du sjekke telefon poster online så lenge du har brukernavn og passord for kontoen online mobiltelefon.

Instruksjoner

• Besøk nettsiden til tjenesteleverandøren mobiltelefon. Klikk på linken for "Min konto" øverst på nettsiden. En ny skjerm åpnes ber om påloggingsinformasjonen.

• Registrer deg for en konto på Internett med mobiltelefonen din leverandør, hvis du ikke allerede har en, ved å klikke på "Registrer nå"-linken. Angi navn, mobiltelefonnummer, kontonummer, adresse, personnummer og fødselsdato, oppfordring, for å bekrefte at du eier av mobiltelefon regningen. Hvis du ikke har ditt kontonummer hendig og mobiltelefonen din leverandør krever det å konfigurere Internett-kontoen, ringe 611 og trykk "Send" på din mobiltelefon til å snakke med en kundestøtterepresentant. Du vil bli bedt om å bekrefte din personlige informasjon, som din dato av fødselen og personnummer, av sikkerhetshensyn. Representanten kan deretter gi deg med kontonummer. Angi opplysningene i skjemaet nettsted med brukernavnet du vil bruke for kontoen. Trykk "Tekstmeldinger" på telefonen til å vise innkommende tekster som mobiltelefonen din leverandør sender deg et midlertidig passord via tekst. Angi passordet i skjemaet kalles "Midlertidige passord." Klikk på "Send." En ny skjermen vises for deg å velge permanent passord; Skriv inn passordet du velger i feltene merket "Angi passord" og "Gjenta passordet." Klikk på "Send."

• Angi brukernavnet du valgte i trinn 2 i form feltet merket "Brukernavn." Angi passordet du valgte i skjemafeltet "Passord". Klikk på "Send."

• Klikk på "Vis kontodetaljer" for kontoen online mobiltelefon. Dette er din telefon poster som angir kontosaldoen, betalingsinformasjon, alle samtaler og tekster foretatt og mottatt på kontoen, og noen data behandling.

• Trykk på lenken for "Forhåndsvisning" for online mobiltelefon postene til å skrive ut en kopi av dem. Klikk på "Skriv ut" og mobiltelefonen postene skrives ut på skriveren.