Nnywellness.com

Hvordan få mer bass av hodetelefoner


Hvordan få mer bass av hodetelefoner

Mens det er flott å ha en dyr par hodetelefoner for å få den mest "støt for pengene", har ikke alle av oss penger å bruke på hodetelefonene som kan variere alt fra $100 til $400. Det er best å shoppe rundt og finne de høyeste rangerte hodetelefonene du kan finne for budsjettet. Når du velger et par som er riktig for deg, kan du følge enkle retningslinjene for å få mer bass på hodetelefonen.

Instruksjoner

Equalizere kan du endre diskant, mellomtoner og lows av musikken.
Endre EQ-innstillinger på MP3-spilleren å "Bass Booster" eller "Bass Enhancer." De fleste MP3-spillere har innstillingene bygget i siden en fullt tilpassbar EQ er sjelden et alternativ.

En stor equalizer/hodetelefon forsterker
Kjøpe en hodetelefon forsterker. I siste var hodetelefon forsterkere store og ikke bærbare. I dag, kan de være mindre enn en miniatyr MP3-spiller. Hodetelefon forsterkere øke kraften til hodetelefonen. Dette betyr at du kan få bassen du samtidig støtter mellomtoner og diskant.

Hodetelefoner
Definere en pre-amp på datamaskinen. Programvare pre-amper øke lyden før du får din audio-ut-port. Dette er et alternativ til en hodetelefon forsterker, men det kan føre til litt av forvrengning hvis ikke riktig konfigurert. Noen lyd programmer som iTunes har pre-amper bygget ved at du kan aktivere.

Tips og advarsler

  • ITunes pre-amp og EQ, når konfigurert, kan betydelig forbedre musikk. Du kan opprette egendefinerte forhåndsinnstillinger, som en "Hip-Hop Bass Booster," å huske hvilke innstillinger du bruker for ulike sjangere.
  • Vær forsiktig med å forsterke lyden for høy. Det kan forårsake forvrengning og maskinvare skade på hodetelefonen. Det er tryggest å sakte øke EQ før det høres bra, men ikke forvrengt. Aldri heve en EQ eller pre-amp lenger enn "forvrengning point."