Nnywellness.com

Hvordan Program Haier TV


Haier TV er en merkevare som mange har i stuer eller kjøkken eller overalt hvor ellers de plasserer en TV. Fra små håndholdte modeller til monstorous HDTVs produserer Haier mange modeller som passer dine behov. Alle disse modellene er kabel-klar, betyr at du kan koble seg til maskinen kabelen. Ved å følge en enkel installasjonsprosedyren, kan du programmere Haier TV å gjenkjenne kabel oppsettet til gjør seeropplevelsen bedre.

Instruksjoner

• Trykk på "Menu"-knappen etter at du har slått på TV for å få tilgang til hovedmenyen for enheten. Herfra kan du endre mange forskjellige innstillinger på TVEN Haier. Bruk navigasjon ringen midt på fjernkontrollen til å flytte i menyen og trykk på "OK"-knappen i ringen for å velge et alternativ.

• Naviger til "Kanal" alternativet som et ikon formet som en parabolantenne. Trykk på "OK" for å få tilgang til menyen. Bruk navigasjon ringen til å flytte til alternativet "Tuning Band" venstre og høyre retninger på navigasjon ring å velge innstillingen som gjelder din kabel-tjenesten.

• Flytte til alternativet "Auto Ch søk" og trykk "OK"-knappen. Haier TV vil nå begynne å kanal surfe gjennom din kabel programmering alternativer og vil lagre kanaler som kommer i og slette som. Trykk ikke en knapp under denne prosessen, eller den vil avbryte programmering. Når det er ferdig, vil du gå tilbake til "Kanal"-menyen.

• Gå til alternativet "Kanallisten" i rullegardinmenyen "Kanal" og trykk "OK". Du vil se en liste over alle kanalene som er tilgjengelige i kabel-tjenesten inkludert de som TV nettopp lagret. Bruk navigasjon ringen til å flytte gjennom listen og trykke på venstre eller høyre knappene for å legge til eller slette en kanal. Trykk "Meny" når ferdig gå tilbake til hovedmenyen og lagre endringene.