Nnywellness.com

Hvordan legge Video til en iPhone med iTunes


IPhone kan streame video over Internett. Det er også i stand til å lagre og spille videofiler. Vanligvis videofiler til iPhone kjøpt på Apples iTunes marketplace, men iTunes kan du laste inn dine egne video filer til iTunes-biblioteket. Bare filtypen støttes av iTunes og iPhone, men, MPEG-4. Hvis du vurderer å legge din egen video-fil til iPhone, holde dette kompatibilitetsproblemet i tankene.

Instruksjoner

• Klikk på "iTunes Store" i venstre sidebar. Laste ned en video fra store ved å klikke "Filmer"-kategorien, velger en film fra biblioteket av tilgjengelige videoer og "Kjøp" knappen ved siden av filmtittel. Hvis du allerede har en film på harddisken, men du ikke har lagt det til iTunes-biblioteket, klikk "Fil", velg "Legg til i bibliotek" og Finn filmen i navigator-vinduet. Merk filmen og klikk "Velg".

• Koble iPhone til datamaskinen din via enhetens USB-kabel. Når forankret, vises telefonens ikon i venstre sidebar.

• Klikk "Filmer" på venstre side. Klikk og dra videoen ikonet til "iPhone"-ikonet på venstre side. Når ikonet iPhone er uthevet i blått, slipper du museknappen for å slippe videoen til iPhone. ITunes synkroniserer automatisk, og legge til filen i videobiblioteket på iPhone.