Nnywellness.com

Hvordan du hekte en Verizon celle som er blitt slått av


Aktivere tjenesten på Verizon mobiltelefon så snart som mulig etter at det blir stengt, uavhengig av grunnen til at det å ha vært frakoblet. Kontakt en Verizon representant hvis du ikke er sikker som for telefon frakobling og få ham foreslår den raskeste fremgangsmåten for å løse problemet. Hvis telefonen er koblet i lang tid, er det mulig du må betale en reaktivering avgift.

Instruksjoner

• Ring Verizon eller besøk en Verizon-forhandler hvis du ikke vet hvorfor telefonen har vært stengt. Be representanten ikke bare av grunnen, men også for løpet av handlingen er nødvendig for å gjenopprette servicen.

• Betale kontoen i full Hvis tjenesten var stengt på grunn av manglende betaling. Uavhengig av om supplerende aktivering er nødvendig, du ikke kan begynne å bruke en konto som er forfalt til du har gjort det gjeldende. Betale regningen over telefonen, i person på en Verizon butikk eller på nettet på Verizonwireless.com opp i delen "Min Verizon".

• Gjøre en andre kontakt med Verizon hvis betaling på kontoen ikke resulterer i restaureringen av tjenesten, eller hvis den første representanten som du snakket informerer deg at aktivering krever et tilleggsgebyr. Informere representant at du har tatt trinnene nødvendig å gjenopprette servicen og må kontoen slått på igjen.