Nnywellness.com

Gjør 3D TV påvirke vanlig TV?


Som blir gjort mer TV med 3D-teknologi, blitt flere forbrukere kjent med hvordan det fungerer og hva det har å tilby. Hvis du akkurat har begynt å lære om 3D, kan spørsmålet om å se vanlige TV-programmering på nye skjermen være en bekymring. I denne situasjonen, skal 3D-funksjonaliteten ikke forstyrre din TV-titting.

Se 2D-innhold

Når du kjøper en 3D-TV, betyr det ikke nødvendigvis at du må se alt i 3D. En 3D-TV fremdeles lar deg se 2D-innhold fra samme skjermen. Før du kan se 3D-innhold, må du bruke fjernkontrollen til å aktivere 3D-funksjonaliteten. Ellers er innholdet kommer ut av TV-skjermen ment å bli sett normalt på samme måte som alle andre TV.

Se 3D

Når du slår på 3D innhold på TV, vil du ikke kunne se det som med 2D-innhold. Du må sette på 3D-briller se bildet for denne prosessen. Ellers se vil bildet uklare og vanskelig å skjelne. Noen TVer krever active shutter-briller, som åpner og lukker raskt sammen med TV. Andre TV gjør et bilde som skal vises med passiv briller.

3D-innhold

Hvis du ikke har riktig type 3D innhold for TV, vil det ikke se annerledes enn vanlig. Hvis du vil se 3D, må et show som er optimalisert for 3D visning. Dette kan komme fra en Blu-Ray-plate, eller det kan komme fra TV-leverandøren din. Noen TV-leverandører inkluderer noen 3D kanaler som en del av deres programmering pakke. Du må bytte til en av disse video kilder og slå 3D feed på før det ser annerledes.

Betraktninger

Hvis du er i ferd med leter etter en TV, kan det være vanskelig å avgjøre om du trenger en TV med 3D-funksjonene. Et begrenset antall kilder til 3D-innhold er tilgjengelig og det store flertallet av programmering er fortsatt i 2D. Derfor må du avgjøre om den lille mengden av 3D-innhold som er tilgjengelig er verdt de ekstra pengene til å betale for TV med 3D-funksjonene.