Nnywellness.com

Hvordan sammenligne innendørs HDTV antenner


Hvordan sammenligne innendørs HDTV antenner

Hvis du har kjøpt en HDTV, kanskje du har hørt at du trenger en HDTV-antenne. Sannheten er, den ikke finnes. En HDTV-antenne er bare en vanlig antenne som er blitt markedsført som mer effektiv med HD-digitale signaler. Du kan også få digitale og HD-signaler svært effektivt med gamle "analoge" antennen. Men kan får en ny antenne forbedre mottaket. Det er mange faktorer du må vurdere når du velger en antenne til HDTV.

Instruksjoner

• Sammenligne kanin øret til lav profil panelet innendørs antenner. Kanin øret antenner er ikke veldig pen, men de er enkle for å justere bør du møte Mottaksproblemer. Lav profil panelet antenner er mindre påtrengende og kommer vanligvis med maskinvare for installasjon på en vegg. Også noen indoor panelet antenner kan være trygt plassert utendørs, men de er vanskeligere å flytte og justere. Uansett hvilken type antenne du velger, må du installere den høyt på veggen for å få det beste HDTV-mottaket.

• Sammenligne UHF- og VHF innendørs antenner. De fleste digitale TV-kanaler, inkludert mange "VHF" digitale kanaler, overføres på UHF-båndet (kanaler 14 gjennom 68). UHF antenner er generelt mindre og mindre klumpete enn VHF antenner. Derfor, hvis alle digitale stasjoner i ditt område UHF, dette kan være det beste alternativet. Men hvis en kanal du ønsker å motta sendes på VHF-båndet (kanaler 2 til 13), får en kombinasjon UHF/VHF antenne. En bare VHF antenne er ikke et godt valg for å plukke opp digital og HDTV-signaler. For å finne ut hvilke frekvenser lokale stasjoner sendes på, sjekk AntennaWeb.org.

• Sammenligne enveis og retninger innendørs antenner. Enveis antenner utformet for å motta signaler primært fra én retning. De kan ofte plukke opp et TV-signal fra langt og med lite støy og forvrengning. Retninger antenner plukke opp signalene fra alle retninger. Denne typen antenne er best hvis byen har digital og HDTV overføring stasjoner på forskjellige steder.

• Sammenlign forsterket på nonamplified innendørs antenner. Forsterket antenner er nyttig i områder som er langt borte fra de HDTV TV-signalet. De kan gjøre opp for et svakt signal og hindringer som blokkerer et signal. Forsterket antenner kan imidlertid også forsterke forvrengning og overamplify en allerede sterkt signal. Nonamplified antenner er bedre hvis TV signalstyrken er mer enn tilstrekkelig, eller hvis du er veldig nær kilden til signalet.

• Sammenligne store og små innendørs antenner. Store antenner er flinkere til å plukke opp TV-signaler. Men i områder der signalstyrken er god, er en mindre antenne vanligvis tilstrekkelig.

Tips og advarsler

  • Du må ha en HDTV skal vise HD-kanaler. Hvis du ikke har en HDTV, vil du se signaler i standarddefinisjon.