Nnywellness.com

Kan min CDMA iPhone arbeid uten et SIM-kort?


Før januar 2011 iPhone var tilgjengelig i USA bare gjennom AT & T, en operatør som bruker GSM teknologi til makt telefoner på nettverket. Den sentrale funksjonen i GSM-teknologien er SIM-kortet, hvilke innrømmer iPhone å sende og motta signaler til og fra en gitt nettverk. CMDA enheter som iPhone Apple lansert våren 2011 i forbindelse med Verizon Wireless, bruker ikke SIM-kort.

CDMA vs GSM-teknologi

Teoretisk sett, GSM-mobiltelefoner koble til nettverkene helt basert på flyttbare plast Subscriber Identity Module eller "SIM"-kort. I praksis, men låse fleste GSM-operatører i USA"" sine telefoner slik at et ekstra lag med beskyttelse av digitalt finnes, en en mobiltelefon reparasjon spesialist eller dyktige vanlig bruker må re programmere enheten til å overvinne. CDMA mobiltelefoner, derimot, fungerer kun på grunnlag av denne typen intern programmering.

SIM-kort

SIM-kort er verdiløs hvis du bruker en CDMA enhet CDMA telefoner er i stand til accomodating dem. I iPhone betyr dette at hvis du vil bruke en iPhone kjøpt fra Verizon Wireless (den eneste amerikansk å selge telefonen CDMA variant i April 2011) med en GSM transportør som T-Mobile, det ville være umulig. Det finnes ingen metode for å konvertere GSM-enheter for bruk på CDMA-nettverk.

Låse opp

Hvis du har en GSM iPhone du ønsker å bruke på et annet nettverk, må du låse opp, eller «jailbreak» enheten, som sletter koden sekvensen som AT & T holder telefonen på nettverket. Dette er en svært enkel prosedyre. En rekke tredjeparts iPhone blogger har opprettet "jailbreaking kits" pakket i en nedlastbar programvare du overføre fra din bærbare eller stasjonære til iPhone. Denne fremgangsmåten fortsatt lar ikke deg bruke din iPhone på et CDMA-nettverk og tomrom Apples garanti.

Blinkende

Blinkende er en kallenavnet gitt til CDMA låse prosedyre som innebærer tilbakestilling telefonens interne "firmware," en programmering sekvens som forbinder byen til teleoperatøren. Hovedforskjellen mellom blinkende og jailbreaking er at jailbreaking er en engangs prosedyre som tillater deg å bruke din mobiltelefon med alle SIM-kort, må du re flash telefonen CDMA hver gang du ønsker å bruke den på et annet nettverk - firmware nødvendig er unik for hver CDMA-nettverk. Ingen konkurrerende CDMA nettverk USA aksepterer Verizon iPhone for blinkende i April 2011. Med andre ord, hvis du bruker en Verizon iPhone, er Verizon bare nettverket som du kan bruke telefonen.