Nnywellness.com

Exchange-innstillingene for en BlackBerry Curve


Exchange-innstillingene for en BlackBerry Curve

En av de mange funksjonene tilgjengelig for BlackBerry Curve brukere er muligheten til å synkronisere e-postkontoer på enheten. Mange skoler og bedrifter tilbyr sine ansatte Microsoft Exchange-kontoer. Når kurven er konfigurert, synkroniseres automatisk Exchange e-postkontoer med serveren. Derfor kan du bli varslet når en ny e-post i innboksen.

Microsoft Exchange

Microsoft Exchange-kontoer er gitt til ansatte av selskapets IT-avdelinger. Disse kontoene gir ansatte tilgang til e-postkontoer, samt funksjoner som kalendere. Exchange-kontoer brukes ofte i innstillingene for å gi ansatte tilgang til kontoene sine nettverk datamaskiner og tredjeparts enheter som BlackBerry-enheter.

Aktivisering

Før du kan konfigurere en BlackBerry, firmaet eller skolen IT må avdeling opprette en Exchange-konto for deg. Sentralt i en Exchange-konto er en e-postadresse. E-postadressen og kontoens passord brukes til å konfigurere tilgang til Exchange-kontoen på BlackBerry Curve. Uten en e-postadresse og passord kan du ikke kunne bruke BlackBerry å sjekke en Exchange-konto.

BlackBerry Enterprise Server

BlackBerry Enterprise-tjenesten er en av to måter å konfigurere BlackBerry-enheter å koble til en Microsoft Exchange-konto. Med denne fremgangsmåten i stedet for "BlackBerry Internet Service", må du bare angi Exchange din e-postadresse og passord. Du trenger ikke angi server opplysninger, som enheten automatisk henter disse innstillingene når du angi e-postadresse og passord. BlackBerry-enheter kan bare ha én enkelt BES profil konfigurert på kontoen.

BlackBerry internettservice

«BlackBerry Internet Service» er den andre metoden brukes til å konfigurere Exchange-kontoer. Fordi BlackBerry-enheter kan bare ha én Exchange-konto konfigurert ved hjelp av BlackBerry Enterprise Server, må flere kontoer konfigureres med BlackBerry Internet Service. Når du konfigurerer enheten bruker BIS, enheten ikke automatisk laste ned serverinnstillingene. Du må derfor kontoens e-postadresse, passord og adressen til innkommende e-post. Innkommende e-postserver er en Web-adresse brukes til å laste ned meldinger til enheten.