Nnywellness.com

Hvordan å bruke en mobiltelefon som en faks linje


Hvordan å bruke en mobiltelefon som en faks linje

Smarttelefoner som iPhone, Blackberry og Android har programmer tilgjengelig som gir brukere muligheten til å sende og motta telefakser. Noen krever et abonnement med en ekstern tjenesteleverandør, mens andre Begrens brukere til en side eller to av gratis telefakser per dag. Mens noen programmer, som FINARX for iPhone og Android-telefoner og Mobile faks for Android, kan brukere bare å sende bilder, PDF-dokumenter, Microsoft Office-dokumenter og bilder av papirbaserte dokumenter, andre programmer, for eksempel iFax Pro, gir brukere muligheten til å både sende og motta dokumenter.

Instruksjoner

• Åpne faksing programmet på telefonen du kjøpte fra telefonens søknad butikken. Disse programmene er tilgjengelig for alle smartphone.

• Velg alternativet for å sende en faks - standard valg i alle mobiltelefon faksing programmer. Her vil du bli bedt om å angi faks Mottakers navn, faksnummer og emnelinjen for meldingen. Du kan deretter knytte et dokument eller bilde fra telefonens interne minne. Hvis du har en papirbasert dokumentet du vil fakse, må du ta et bilde av det med mobilkameraet å laste den opp til faksing programmet.

• Åpne innboksen i programmet avhengig vise mottatte telefakser - tilgjengelig på din mobiltelefon hvis du har et program som tilbyr tjenesten. Hvis du har et eFax abonnement, for eksempel vil du kunne bruke eFax app vise e-post sendt til din konto. Andre programmer som lar deg motta fakser på mobiltelefonen inkluderer faksbehandling for iPhone, TIFF og faksbehandling for Android og MyFax for Blackberry.