Nnywellness.com

Hvordan å stoppe Cellphone Spam


Hvordan å stoppe Cellphone Spam

En mobiltelefon er en fantastisk enhet, men fremveksten av tekst melding spam (kalles SMS spam, kramper, telefonen spam eller m-spam) blir virkelig SJENERENDE. Spesielt siden, koster i motsetning til med e-post, spam på din mobiltelefon deg penger hver gang du mottar den. Selv om m-spam er ulovlig i de fleste steder, som ikke synes å stoppe det vises. Heldigvis kan du blokkere de fleste telefonen spam. Her er hvordan å stoppe cellphone spam i sitt spor.

Instruksjoner

Først litt bakgrunn. De fleste mobiltelefon-spam stammer fra Internett, fremfor andre telefoner, som er faktisk bra. Dette er frelsende nåde som gjør at spam blokkert, som de fleste tjenester gjør det mulig å begrense meldinger som kommer fra Internett.

• Sjekk selskap som tilbyr mobiltelefon tjenesten. Hver av de store mobiltjenester gjør ting litt annerledes, så du må sjekke med tjenesteleverandøren for detaljer.

Vet hvem som er hvem for blokkering av tekstmeldinger søppelpost. AT & T og Verizon Wireless synes å ha de mest aggressive spam-blokkering alternativene i øyeblikket, men dette kan endres over tid. Sprint og T-Mobile tilbyr også noen m-spam blokkering alternativer for sine brukere.

• Vet tauene. Alternativene tjenestespesifikke fungere slik:

AT & T: Logg på og under innstillinger, se etter tekst-blokkerende og alias.

Verizon Wireless: Logg inn, velge tekstmeldinger og under innstillinger velger du tekst blokkering. Du vil da ha valg om hvilke du vil blokkere. Foreslår jeg blokkerer all tekst fra Internett.

Sprint: Logge på, klikker på min Online-verktøy, og under kommunikasjonsverktøy, velger tekstmeldinger. Skriv en tekstmelding side, under Alternativer, klikk på systeminnstillinger. Du får (endelig!) til en tekstboks der du kan angi telefonnumre, e-postadresser eller domener som du vil blokkere.

T-Mobile: Logg inn, og klikk kommunikasjonsverktøy, der du finner en rekke blokkering.

• Bruk koblingene i ressurser til å besøke tjenesteleverandøren og slå på spam blokker. Du kan bli gledelig overrasket på hvor effektive de kan være i blokkering SMS spam på mobiltelefonen.