Nnywellness.com

Slik endrer du et tastatur på Vortex


Virvelen er en smarttelefon utviklet av LG Corporation. Som andre telefoner som kjører Android operativsystem, lar virvelen sine brukere til å tilpasse sin standard oppsett og design ved å installere bestemte programmer. Disse programmene kan endre bakgrunnsfargen på tastaturet, forstørre tastene eller engang helt endre oppsettet. Du kan endre din Vortex virtuelle tastaturet ved å installere et program og redigere tastaturinnstillingene.

Instruksjoner

• Trykk på ikonet "Markedet" på LG virvelen til Android Market. Kjøp og Last ned en av de mange tastatur tilpasning programmene tilgjengelig på Android-markedet. SwiftKey, bedre tastatur og smarte Keyboard Pro er eksempler på slike programmer. Hvert program beskrivelse og se på bildene før en beslutning og kjøpe app.

• Trykk programmer bærerakett og velg "Innstillinger".

• Trykk på "Språk & tastatur" og velg "Input settings." Navnet på programmet kjøpt tidligere vises sammen med navnet på "multi-touch standardtastaturet." Trykk på navnet på det installerte programmet. Din LG Vortex vil nå bruke det nye tastaturoppsettet eller design.