Nnywellness.com

Hvordan laste ned bilder til en iPod Touch med Windows Vista


Hvordan laste ned bilder til en iPod Touch med Windows Vista

I siste kvartal av 2009, iPod Touch salg økte med 55 prosent og outsold selv iPhone. Salg tilskrives ikke bare til den viktigste funksjonen til iPod Touch (for å spille musikk), men også at den kobles til trådløst Internett og har tilgang til en rekke iPhone-programmer. Bortsett fra å spille spill og lytte til musikk, iPod Touch kan også brukes som en ekstern harddisk til å lagre filer og til å lagre og vise digitale bilder. Selv om iPod Touch er produsert av Apple, kan du bruke enheten med en PC som kjører Windows Vista som iTunes er installert.

Instruksjoner

• Koble iPod Touch til datamaskinen ved hjelp av USB forbinde ledningen med iPod. iTunes starter automatisk hvis det er lastet ned på PCen. Hvis du vil laste ned iTunes til datamaskinen, iTunes på webstedet og laste ned programmet gratis (se ressurser).

• Klikk alternativet "iPod" til høyre i iTunes-menyen.

• Velg alternativet "Bilder" fra vannrett menylinjen øverst.

• Sjekk den «Synkroniser bilder fra: "boksen.

• Velg mappen der bildene som du ønsker å overføre til iPod. Vent noen sekunder for å sikre endringen registrerer på iPod (det finnes ingen bar eller signal at endringen har trådt i kraft, bare sørg for at det er merket). Trygt ut iPod Touch ved hjelp av mat ut-ikonet i venstre menyen ved siden av iPod.