Nnywellness.com

Redigere videofiler med Canon FS100


Redigere videofiler med Canon FS100

Videokameraet har utviklet seg fra en klumpete, 10-pund elektronisk enhet, til et lommeformat og lett elektronisk enhet. Canon FS100 er en ny type kamera - en Flash minne-aktiverte kameraet. Flashminne tillater enheter å svare raskt på kommandoer. Med Canon FS100, kan brukere raskt ta opp, redigere og slette filmer fra selve kameraet. Film redigering på kameraet fjerner behovet for å være avhengig av redigering programmer som Windows Media Center eller iMovie. Videokameraets redigering evner er begrenset, men kan vise seg for å være nyttig.

Instruksjoner

• Bevege joysticken til å markere og velge en innspilt film. Velg nøkkelen "Funksjon" og velg "Legg til spilleliste." Du kan legge til flere filmer i en spilleliste – legge til, slette og kombinere scener - for å opprette nye filmer.

• Bruk joysticken for å markere og velge en scene fra en valgt film. Trykk "Innstillinger" og "Flytt skjermen" logo flytte scenen. Bruk den oransje markøren for å flytte scenen på den ønskede plasseringen.

• Bruk joysticken for å velge en scene eller filmen du vil kopiere fra minnekortet. Trykk "Fungere" og velg "Kopi". Den scenen eller filmen vil bli kopiert til i spillelisten.

• Bruk joysticken for å velge og høydepunkt en scene for å slette. Velg og trykk på "Kamera avspilling"-knappen. Velg som scene du vil slette. Trykk "Fungere" og velg "Slett." Scenen slettes fra spillelisten, men forblir lagret i kameraets minne.

Tips og advarsler

  • Du kan ikke redigere farge, kontrast eller lysstyrke på innspilte videoer. Du må endre hver av disse funksjonene før begynner innspillingen.