Nnywellness.com

Tilpasse Mini lastebiler


Tilpasse Mini lastebiler

En mini lastebil er en liten lastebil. Mini lastebil tilpasse trenden var populær i 1980 når en hel slew av kompakt kom på markedet, og endre disse diminutiv dumpere blitt vanlig. Mens synet av en dekk ut mini lastebil ikke kanskje så vanlig i dag, er det fortsatt eiere som ikke kan motstå.

Instruksjoner

• Lavere suspensjon. En av varemerker for en tilpasset mini lastebil er bakken skraping kjørehøyde som de fleste av dem har. Du kan enten installere senking springs, kuttet de eksisterende springs eller installere en airbag suspensjon. En airbag suspensjon vil tillate deg å få lastebilen ekstremt lav, men det er ikke det billig. Hvis du går med konvensjonelle kilder, bør du også installere ytelse sjokk som tåler senket kildene.

• Erstatt hjul og dekk med tilpassede hjulene og lav profil dekk. Ikke tilpasset mini lastebilen er komplett uten et egendefinert sett med hjul. Større 17-tommers eller selv 18-tommers billet legering eller krom legering hjul fylle ut hjulet buer og ser langt bedre enn de små, opprinnelige hjulene. Pakk hjulene med lav profil dekk og du vil være på vei til egendefinerte mini lastebil suksess.

• Legg noen bakken effekter og en tilpasset maling jobb. Enda en hoveddel av et godt gjort mini lastebil er bakken effekter som gjør utsiden ser mye mer aggressiv og uvanlig. Har en body shop maling kroppen og body kit en egendefinert farge. Mens de er på det, kan de fjerne dørhåndtak, siden trim og siden markør lys for en ren, tilpasset utseende.

• Endre interiøret. De fleste mini lastebiler bruke noen slags kjedelig benk sitteplasser og en tynn, spindly rattet. Forbedre interiøret ved å bytte ut benken setet for noen racing bøtter fra et selskap som Corbeau. Erstatte lager hjulet med en mindre, tilpasset fra Grant og installere en egendefinert teppe kit. Noen mini lastebil customizers gjøre selv off glassfiber oversikter fylt med egendefinerte målere for deres mini lastebiler.

• Installere en V8 eller noen form for høy ytelse motor. Dette er spesielt populært på amerikanske mini lastebiler som Chevy S10 og Ford Ranger. Det er god plass i denne bukten og resultatene vil bli spektakulære fra kombinasjonen av V8 makt og den lave vekten av mest mini lastebiler.