Nnywellness.com

Hvordan fjerne en Dodge oksygen Sensor


Hvordan fjerne en Dodge oksygen Sensor

Bilens oksygen sensor er ansvarlig for å overvåke hvor mye unburned oksygen er i eksos eksos avslutter motoren. Denne prosessen er bilens måte å måle drivstoffblandingen og forteller datamaskinen hvis drivstoffblandingen brenner for mye eller for mindre oksygen. Datastyrt motoren systemet er avhengig av sensoren til Dodge motoren ytelse og utslipp. Når oksygen sensoren begynner å svikte, påvirkes bilens drivability og drivstofforbruk. Erstatte en skadet eller feil oksygen sensor er avgjørende for kjøretøyet.

Instruksjoner

• Tillate dodges motor avkjøles i 10 minutter. Dette fører til at motoren varme, men ikke for varm å berøre. Oksygen sensoren er lettest å fjerne når motoren er varm.

• Åpne panseret på Dodge og Finn oksygen sensor, som ligger på eksosmanifoilen. Se bilen brukerhåndboken for plassering og diagrammet hvis nødvendig.

• Løsne sensoren ved å holde kontakten over oksygen sensor og vridning mot klokken. Bruk en oksygen sensor socket eller en 22mm socket for å fjerne sensoren. Hvis sensoren er sta og fast, gjelder gjennomtrengende olje rundt foten av sensoren og prøv på nytt.

• Fest den nye oksygen sensoren ved å plugge den inn i kontakten. Lukke panseret på din Dodge.