Nnywellness.com

Motorola H700 oppstart instruksjon


Motorola H700 oppstart instruksjon

Bluetooth-enheter er stor ikke bare for enkel men sikkerhet også. De er flott for folk på lang salg samtaler og engang nødvendig for førere i noen områder. Motorolas H700 serien er flott for brukere som ikke ønsker eller ikke kan stå en fysisk brikke i ørene. Stedet, H700 stoler tungt på brikken som hviler på øret og ikke i øret. Med litt oppstillingstid er H700 klar til bruk og klar for komfort.

Instruksjoner

• Lade Bluetooth for rundt to timer å gi den en full ladning. Lade telefonen også.

• Koble fra H700 fra stikkontakten. Hvis telefonen lades fortsatt, la den plugget i. Ellers koble den også.

• Vende åpne munnstykket eller boom, på H700. Hvis lyset på utsiden av Bluetooth stadig viser lilla, er du klar til par. Fortsett med trinn 4. Hvis ikke, deaktiverer H700 ved å lukke bommen, og sikrer at alle tidligere parede enheter er slått av. Åpne bommen igjen. Du er klar til å koble enhetene hvis lyset nå stadig viser lilla.

• På telefonen, trykker du på menu-tasten. I menyen som dukker opp, finner du "Alternativer", og søk etter Bluetooth alternativer eller innstillinger. Hvis bedt om å aktivere Bluetooth, velger du "Ja" Velg "Søk etter enheter." Fra listen som kommer opp, velger du H700. Hvis bedt om en tilgangsnøkkel, angi "0000."

Tips og advarsler

  • Legge til H700 i standby, flip boom lukket. For å bruke den igjen, åpne bommen. Så lenge du har telefonens Bluetooth aktivert, kobler til din H700.