Nnywellness.com

Hva er Refurb mobiltelefoner?


Hva er Refurb mobiltelefoner?

Hvis du leter etter en mobiltelefon avtale, må du kanskje interessen støtt av renoverte enheter som koster en brøkdel av hva en ny telefon ville. Hvis du trenger å ha mobiltelefon erstattet gjennom sin garanti, vil du også komme over renoverte enheter det også. Disse pusset mobiltelefoner fungerer akkurat som vanlige mobiltelefoner, men noen store ulemper må du ber om en ny enhet i stedet.

Renoverte telefoner til salgs

Renoverte enheter som en trådløs selskapet tilbyr for salg ble returnert til selskapet under deres 30-dagers, eller i noen tilfeller 14-dagers, prøve periode. Dette betyr at for det meste, disse typer refurbs har svært lite bruk på dem og når de går gjennom oppussing prosessen, de er nesten utvisket mot en ny telefon. Siden mange av 30-dagers avkastningen er grunner enn apparat gjennomførelse, må disse enhetene ofte ikke selv repareres før de konverteres til refurb telefoner.

Renoverte telefoner for garanti utveksling

Telefoner som en trådløs bedrift bruker når det skal utveksle kundens enhet under deres garantiprogram er nesten alltid renoverte enheter. Trådløs selskapene få disse refurb enheter ved sending av sine returnerte, og utvekslet telefoner til en oppussing selskap. Selskapet vil sette enhetene gjennom oppussing prosessen og deretter sende dem tilbake. Siden disse enhetene kan ha alle slags problemer, vil de fleste større mobiloperatørene ikke lenger selge disse typer refurb telefoner.

Oppussing prosessen

Å pusse opp en telefon, må oppussing teknikeren først kontrollere at kretskortet er rent og funksjonelt. Etter at styret anses for å være i drift, de enkelte komponentene på enheten, som LCD, mikrofon, vibrere motor, lading port og høyttaler, er testet og utvekslet etter behov. Endelig, erstattes den plast og glass som omgir enheten for å gi telefonen en nesten nytt utseende. Teknikere utfører en rekke tester på slutten av prosessen for å sikre enheten fungerer.

Fordeler av Refrubs

Når det gjelder å kjøpe refurb mobiltelefoner, er største, og bare, fordelen prisen. Så lenge du ikke får en dårlig eple, du får en telefon for en brøkdel av kostnaden for en ny, og ofte gratis hvis du registrerer en kontrakt. Når det gjelder garantien erstatter refurbs, er den eneste fordelen ganske enkelt refurb enheter at det trådløse selskapet tilbyr en garantiprogram. Uten refurbs, det ville være uoverkommelig dyrt for bedrifter å håndtere disse erstatninger, og de ville bare ha å rette sine kunder å deres enhetsprodusenten for alle garanti saker.

Ulemper til Refurbs

Renoverte telefonene ulemper er åpenbare i disse enhetene har alle blitt returnert av andre kunder. Når det gjelder garantien erstatter refurbs, er de fleste av disse enhetene returnert ytelseshensyn betyr at det er en sjanse enheten vil fremdeles ha disse spørsmålene. Mens oppussing prosessen skal luke ut alle enhetene fortsatt viser problemer etter at de er rengjort og reparert, er realiteten at enhetene med spørsmål fortsatt gjør det gjennom prosessen med jevne mellomrom.