Nnywellness.com

Hvordan jeg rulle en projektorskjermen som stakk?


Hvis du har prøvd å rulle en projektorskjermen bare å finne at det synes å være fast eller låst, hva du har faktisk gjort aktiveres en sikkerhetsfunksjon av enheten. Akkurat som en bil sitteplass belte, vil en projektorskjermen låse opp og forhindre seg fra helt utrulling hvis du begynner å trekke på det for fort. Dette er å forhindre at den bare tilfeldig faller sin egen. For å fikse dette, må du bare å rulle det riktig.

Instruksjoner

• Trekk ned forsiktig nederst på projektorskjermen. Du bør føle det begynner å trekke seg opp i beholderen på skjermen.

• La skjermen trekke seg oppover til sin beholderen. Når det er i sin helt lukket posisjon, bør du bare se den lille metall (eller plast, avhengig av enheten) grepet på slutten av skjermen og ingenting annet.

• Trekk ned sakte på grep å rulle din projektorskjermen. Trekke ikke ned for fort eller det vil låse igjen. Når det fullt unrolls, vil projektorskjermen låse seg selv på plass.

Tips og advarsler

  • Hvis projektorskjermen fortsatt ikke vil rulle, kan noe har blitt fanget i sin beholderen. Løft skjermen ned av veggen der den montert og sette den på en flat overflate. Bruk en skrutrekker til å fjerne skruene på rommet (dette endres avhengig av merke, modell og størrelse på projektorskjermen). Dette vil tillate deg å åpne kupeen. Se innsiden og fjern eventuelle hindringer fra både delen der skjermen er lagret og låsemekanismen. Seal skjermen opp og montere den igjen.