Nnywellness.com

Hvordan du Wire Shure mikrofonen


Hvordan du Wire Shure mikrofonen

Shure hjelpe artister få kontakt med fans, og er et velkjent navn som produsent av mikrofoner. Selskapet, som fikk sin start i 1925 selger radio deler kits, gjør en rekke mikrofoner, inkludert cardioid kondensatoren, vokal, instrument, enveis rundstrålende og multipurpose. For å bruke noen Shure mikrofon, må du wire mikrofonen slik at den kan kobles til en høyttaler, en forsterker, en blande bord eller en datamaskin. Shure mikrofoner kan være kablet i et par forskjellige måter.

Instruksjoner

Standard XLR tilkobling

• Bruk kabelen som fulgte med mikrofonen, Shure hvis en kabel ble gitt.

Hvis det er ingen kabel, sjekk hvis Shure mikrofonen har en innebygd XLR kontakt, som består av tre metall pinner, ved foten av mikrofonen. I så fall bruke en standard XLR ledning med riktig kontakt for enheten som du vil koble Shure mikrofonen.

For eksempel vil koble til et videokamera, må du vanligvis en XLR til XLR inngang, mens forsterkere krever vanligvis en XLR til 1/4-tomme-kontakt kabel.

• Koble en XLR ende av kabelen inn i bunnen av mikrofonen. Line opp tre pluggene i kontakten med hullene i kabelen. Stikk kabelen godt på plass.

• Den motsatte enden av kabelen inn enheten som du vil koble mikrofonen. Vanligvis et videokamera mikrofonen XLR porten er topp foran på enheten, og en forsterker 1/4-tommers mikrofoninngangen er på forsiden av enheten stilt opp med kontrollene.

Kablet XLR tilkobling

• Plass en XLR kabel på en tabell med kvinnelige XLR kontakten mot deg. Rull XLR kabelen til hullene av kontakten sitter på bunnen og sidene. Toppen av koblingen bør har ingen hull.

• Trekk forsiktig i ledningen fra bunnen av mikrofonen for å få noen lengde. Sett inn røde ledningen i hullet høyre på koblingen som koblingen vender mot deg.

• Dra hvit eller svart ledningen nederst på mikrofonen nok å få noen lengde. Sette inn hvit eller svart ledningen i hullet på undersiden av XLR kontakten kontakten vender mot deg.

• Skyv tuppen av den grønne ledningen, som er vanligvis tilknyttet rundt ytterkanten av de indre delene av mikrofonen, i venstre hullet på XLR koblingen.

• Bruk elektrisk bånd for å holde alle ledninger på plass i kontakten. Koble den andre enden av kabelen XLR til enheten som vil bruke mikrofonen. Hvis mikrofonen ikke virker når tilkoblet, Bytt plassering av grønne og røde ledningene i XLR kontakten. Prøv mikrofonen igjen.

Tips og advarsler

  • Når du får Shure mikrofonen riktig kabel, kan du loddetråd ledningene til XLR kontakten. Dette oppretter en permanent kabel for mikrofonen.