Nnywellness.com

Tips for å få olje Pan pakninger til tetning


Olje pan pakningen kan noen ganger fortsetter å lekke selv etter at du har erstattet den. Det er flere grunner det kan lekke, men må repareres, uansett grunn. Ikke bare kan det senke oljenivået og forårsake skade på motoren, men det kan også føre til forurensning komme inn i oljesystemet. Noen tips for å få i olje pan å forsegle riktig kan lindre problemet.

Momentnøkkel

Bruke en momentnøkkel er det viktigste å huske. Olje pan bolter må ha en viss dreiemoment å gjøre pakningen segl riktig. Under strammere kan føre en dårlig sel, og over innstramming kan dele pakningen. En momentnøkkel har en knute på base som kan settes til visse dreiemoment spesifikasjoner, som kan finnes i en reparasjon manuell gjelder for kjøretøyet.

RTV silikon

Bruke romtemperatur vulcanizing (RTV) silikon bidrar til å opprettholde en god tetning. Dette silikon er fleksibel uten å bryte dens bånd; det vil derfor ikke starte lekker på grunn av bevegelse av motoren. Plassere en tynn perle av silikon denne på hver side av pakningen vil hindre lekkasjer over tid.

Rusk fjerning

Fremmede partikler i olje pan eller motorblokken kan bryte segl pakningen. For å unngå dette, bruk en barberhøvel skraper på olje pan pakningen og motorblokken hvor pakningen sitter. Du kan også bruke sandpapir på noen grader barberhøvel skrapen ikke kan fjerne.

Dreiemoment mønster

Mønsteret der dreiemomentet du olje pan boltene kan forårsake en lekkasje. Mange ganger, vil amatør mekanikk boltene i en rett linje. Hva dette betyr er årsakene ene siden av pan å bli strammere enn motstående siden. Dette kan forårsake en lekkasje fra løsere side. Måten å unngå dette er å boltene i en krysser mønster. Et eksempel er hvis du strammer venstre foran bolten først, stramme høyre bakre bolten neste. Dette sikrer like dreiemoment på begge sider.

Skade

En annen tetting problemet er hvis i olje pan er skadet nær segl. Hvis den er bøyd, noen amatør mekanikk prøver å hamre det rett, men dette fungerer ikke alltid. Hvis det er bulkete, kjøpe en ny eller godt brukt olje pan.