Nnywellness.com

Bose høyttaler sammenligning


Bose, en av de store navnene i høyttalere, gir et mangfold av valg i datamaskinen, hjemmekino, stereo og live høyttalere, og det kan være vanskelig for forbrukerne å sortere gjennom dem alle. Høyttalere varierer i elementer som styrke, operatør kontroll og tilkoblingsmuligheter. Innenfor hver kategori av høyttalere har Bose alternativer fra grunnleggende til mer deluxe.

PC-høyttalere

Den MusicMonitor, følgesvenn 20, følgesvenn 5 og Companion 2 datamaskiner med høyttaleren modeller hver har to høyttalere og lydinnganger. Følgesvenn 5, toppen av linjen i denne kategorien for Bose, har også står for dens høyttaler, USB-tilkobling og Acoustimass modulen med 5.1 lydavspilling, gjør det bare en av høyttalerne med surroundlyd. MusicMonitor er den minste av PC-høyttalere, og det er eneste uten hodetelefoner eller andre lydinngang, men det er også eneste med en fjernkontroll. Følgesvenn 20 har en kontroll pod for volumet med én-touch demping, som ledsager 5.

Hjemmekino høyttalere

Bose har hjemmekino høyttalere spesielt for HD - TVer og for surround lyd konfigurasjoner. HDTV høyttaler linjene inneholder CineMate 1 SR, som i motsetning til de andre modellene, har enkelt høyttaler og ADAPTiQ, som tilpasser lyden til en rommets størrelse, form og møbler. The CineMate serie II er den eneste modellen som kan brukes med kompakte høyttalere og er 3D-kompatibel. Til surroundlydsystemer, Acoustimass 10-høyttalersystem er selskapets topp tilbyr for hjem systemer stasjonert i store rom, og det Acoustimass 6-høyttalersystemet er mer passende plass for mindre rom. Begge har fem høyttalere og trenger en mottaker, mens Cinemate modellene koble direkte til en TV.

Bokhylle, i tak og i-vegg stereohøyttalere

Bose har bokhylle, i tak og i-vegg høyttalere når du vil innlemme stereohøyttalerne i eksisterende elementer. Bokhylle høyttalere, 301 direkte/reflekterende systemet er den mektigste og funksjoner to høy følsomhet diskanthøyttalere og en 8-tommers woofer, forhold til 201 direkte/reflekterende system med en høy følsomhet diskanthøyttaler og en 6-tommers woofer. 161 høyttalersystemet er mindre og lettere å plassere, men mangler en høy følsomhet diskant eller woofer. Alternativene i tak og i veggen har Stereo overalt, en funksjon som er utformet for å sende balansert stereolyd over vide områder. Alternativet i-tak har også en 7-tommers woofer og to diskanthøyttalere.

Tredelt og Gulvstående Stereo høyttalere

Bose kaller 901 direkte/reflekterende system, som er dens Gulvstående høyttalere alternativet, sine beste stereohøyttalere. Systemet har ni fulltone drivere for hver av de to høyttalerne i systemet og en aktiv equalizer, som er unik for modellen og er designet for å oppnå tonale balansen og klarhet. Av de to tredelt høyttalerne serverer Acoustimass 5 et stort rom bedre enn de Acoustimass 3, på grunn av bruken av direkte/reflekterende høyttalere, som sprer lyden mer utbredt enn mindre kuben høyttalerne i Acoustimass 3. Begge kan arbeide med enten en stereo eller hjem teater system, i motsetning til 901 Gulvstående systemet, som er begrenset til stereoanlegg.

Live høyttalere

Tre høyttalere som Bose gjør for opptredener, er L1 kompakt systemet den enkleste å flytte og installere for programmer. Men L1 bare har seks innebygde høyttalere og er best egnet for publikum i færre enn 100 personer. I L1 modell jeg enkelt bass høyttalersystem og L1 modell II enkelt bass pakken med ToneMatch lydsystem hver har 24 innebygde høyttalere og er egnet for publikum til 500 personer. L1 modell II, som gjør at hver kanal og mer ToneMatch forhåndsinnstillinger enn L1 modellen jeg, rommer et bredere spekter av lyder enn L modell I, som anbefales bare for mellomtoner vokalister og musikere.