Nnywellness.com

Hvor å oppgradere å Vinduer Transportabel 6.1 profesjonell


Hvis du har operativsystemet 5.0 eller 6.0 på Windows Mobile-telefonen, vil oppgradere til 6.1 Professional-versjonen kan du holde deg oppdatert på nye og forbedrede funksjoner, samt roaming, sikkerhet og ytelse oppdateringer. Når Microsoft gjør endringer i operativsystemet, sendes det en oppdatering til Windows phone for å installere. I tillegg kan du installere oppgraderingen ved å besøke din trådløse leverandørs webområde og synkronisere oppdateringen på enheten.

Instruksjoner

• Dataoverføre Vinduer Transportabel 6.1 profesjonell oppgraderingen støttedelen på din trådløse leverandørs webområde.

• Åpne Microsoft ActiveSync eller Vinduer Transportabel apparat senter på datamaskinen. Hvis du ikke har ActiveSync eller WMDC installert på datamaskinen, kan du installere den ved hjelp av disken som fulgte enheten eller laste den ned fra Microsofts webområde.

• Fjerne minnekortet fra Windows Mobile-telefonen. Du trenger minst 50 prosent batteri kostnadsfritt på enheten.

• Koble telefonen til datamaskinen med en USB-ledning. Vent til ikonet vises på skjermen som indikerer at telefonen og synkroniseringen programvare er koblet.

• Dobbeltklikk på oppgradere nedlastingskoblingen å kjøre programmet. Følg instruksjonene gitt av installasjonsveiviseren for å synkronisere oppgraderingen til bestemte Windows Mobile-enheten.