Nnywellness.com

Hvordan installere en brems kontroller i en Suburban


GMC tettbygde var en stor sport nyttekjøretøy som General Motors omskapt GMC Yukon XL i 1999. Den har en anti-bremser med en kontroller som reduserer oppbremsing kraft til hjulet som roterer saktere enn andre hjulene. Dette holder hjulene låser under nødsituasjoner. Du må installere en ny brems kontroller hvis anti-Lock bremser System (ABS) advarsel lyset kommer på. Brems kontrolleren i en GMC tettbygde er i motorrommet, på venstre side av motoren.

Instruksjoner

• Merke de elektriske kontaktene på brems kontrolleren, og koble dem fra brems kontrolleren. Etiketten bremseslanger på brems kontrolleren, og deretter koble brems linje innredning med en socket skiftenøkkel. Koble bremseslanger fra brems kontrolleren.

• Koble festebolter for brems kontrolleren braketten med en socket skiftenøkkel. Fjerne brems kontrolleren og dens braketten fra bilen som en samling. Koble montering bolter for brems controller og løsne bremsen kontrolleren fra sin braketten.

• Koble den nye brems kontrolleren til sin braketten, og montering boltene til 5 fotpund med en momentnøkkel. Installer samlingen brems kontrolleren til bilen, og montering boltene til 33 fotpund med en momentnøkkel.

• Installer samlingen brems kontrolleren til bilen, og montering boltene til 33 fotpund med en momentnøkkel.

• Fest bremseslanger brems kontrolleren, bruke etikettene fra trinn en som en guide. Stram brems linje beslag til 16 fotpund med en momentnøkkel. Koble de elektriske kontaktene til brems kontrolleren, bruke etikettene fra trinn en som en guide.

• Bleed brems kontrolleren ventilen for å fjerne luft fra bremsesystemet. Bleed hele oppbremsing systemet.