Nnywellness.com

Hvordan fjerne en Jeep Hardtop


Jeeper er mest anerkjent av deres åpne cab, funksjonalitet og robuste utseendet. Uttakbart hardtop er konstruert av metall og plast og kan veie over 200 lbs., ghds Jeep. Det er fire modeller i jeeper; TJ, CJ, YJ og JK som kommer med hard topper, og alle krever ulike tilbehør fjerne hardtop.

Instruksjoner

• Fjern Phillips hodet eller Torx skruer som er langs sidevinduene av hardtop. Det vil være tre skruer, 5/16-inch, på hver side og en selv trykke plate på undersiden av hard topprammen. Starter i bakre hjørnene og arbeide videre.

• Fjern de fem skruene som holder foran hardtop til frontruten ramme med riktige skrutrekkeren. Jeep YJs bruke Torx skruer, mens Jeep TJs og JKs bruker Phillips skruer.

• Koble til strømnettet i bakre førersiden av bilen. Hvis Jeep er utstyrt med bakre frontruten svaber, dome lys eller bakre defroster, disse kontaktene er synlige og kan kobles manuelt.

• Fjerne hardtop med heis eller partner. Bruke hansker for å hindre kutt og gir grep mens du fjerner hardtop. Ikke forsøk å fjerne toppen selv med mindre du har en heis. Jeep hardtops er laget av metall og plast som kan veie 200 pounds.

Tips og advarsler

  • Har en venn hjelpe fjerningen. Det vil være tryggere og enklere enn å gjøre det selv.