Nnywellness.com

Hvordan lage en projektor skjermen avvikle


Hvordan lage en projektor skjermen avvikle

Projektor-skjermer rette sant storskjerm-handlingen i en hjemmekino, og gir et alternativ til veggmontert flatskjerm TV. skjermer også finne verktøyet som medier for ferie lysbildefremvisninger, styrerommet presentasjoner og andre presentasjoner. Projeksjonsskjermer kan være bærbare, kompakte enheter at en person kan bære fra sted til sted, med en kompakt projektor. Gitt den stadig høye nivået av ytelse av projektorer i nesten alle prisklasser punkt, er ved hjelp av en projektor rimeligere enn noensinne.

Instruksjoner

• Sikre projeksjonsskjermen er rett og stram før avvikling det. Undersøke skjermen for rynker, avfall eller ujevnheter på basen.

• Trekk skjermen rett ned i håndtaket med en kort, fast bevegelse. Dette frigir skjermen clutch. Ikke frigi referansen til skjermen er helt ute.

• Guide skjermen sakte i sin metall bjelkelaget, sikrer at ingen rynker oppstår underveis. La indre våren gjør mesteparten av arbeidet med å heve skjermen.

Tips og advarsler

  • Små rynker kan bli permanent hvis en skjerm kan fremheves ufullkomment i sin bjelkelaget i lengre tid.
  • Fanget rusk på en skjerm overflaten kan ripe lyset reflekterer elementer innebygd i skjermen. Børste av skjermen hvis nødvendig, med en ren myk-bust pensel