Nnywellness.com

Hvordan LCD TV arbeid?


Hvordan LCD TV arbeid?

En væske og en Solid

LCD (liquid crystal display) TV og datamaskin skjermer bruker egenskapene tydelige av flytende krystaller (molekyler som en solid, oppfører seg som en flytende) vise digitale data. Hemmeligheten til bildet passerer lys gjennom et polarisert glass, så gjennom flytende krystaller og ut gjennom andre ark polarisert glass. Resultatet er bilder som er lysere og har større kontrast enn tradisjonelle TVer.

LCD-TVer

LCD-TVer kan vise digitale high definition (HDTV), analog (vanlig TV) og hjemmevideoer i begge formatene. LCD-TV kan også fungere som en dataskjerm, selv om det er noen LCD-TV som ikke kommer med RGB (rød, grønn og blå) stikkontakt kreves for en dataforbindelse. LCD-skjermer fungere godt i indirekte solen og kunstig lys. De pleier ikke å reflektere gjenskinn fra lamper eller reflektert sollys og gi en 160-graders visningsvinkel. Betrakteren kan se en LCD-skjerm med komfort i en 80-graders vinkel på begge sider av foran.

Den flytende krystallklar utfoldelse

Alle LCD-skjermene krever en lyskilde. En aktiv matrise LCD TV lyser dens krystaller med et fluorescerende pære. Kontrollpanelet, som skinner fluorescerende pære, er en sandwich av flytende krystaller innebygd mellom to rutene polarisert glass. Sandwich kan å bruke en rekke røde, grønne og blå filtre å endre intensitet lyset passerer gjennom, og endre fargene som vises på skjermen. Varierende styrken av lyset passerer gjennom flytende krystaller kan hoppe hver piksel på skjermen til et sted på den grå omfanget mellom "light" og "dark." For å oppnå en full-farge presentasjon, har hver piksel en rød, grønn og blå "underpiksel." Tre arbeidet sammen for å få pikselfargen samlede nyanse. Som et resultat, kan skjermen vise noen gitt bildepunkt i et av 16,800 farger. LCD-TV gjør mye bak kulissene arbeidet travelt å lage bevegelige bilder betrakteren ser så skarp og klar og jevn.