Nnywellness.com

Hvordan forbedre et HDTV bilde


Hvordan forbedre et HDTV bilde

High Definition TV (HDTV) har blitt standarden i TV-teknologi. Oppløsningen av disse TV kan variere fra en lav HD-kvalitet 720 p til standard Full HD 1080 p. Mens disse TV ser bra ut, kanskje de må justeres for å få den beste bildekvaliteten. Innstillingene på HD TV vil tillate deg å sette bildet til din smak, og forbedre din generelle opplevelsen.

Instruksjoner

• Åpne TVs "Vis"-menyen. Hvis du er usikker på hvordan du gjør dette, kan du se brukerhåndboken for TVen.

• Justere innstillingen "Backlight". Bakgrunnsbelysningen vil fungere som grunnlag for alle andre justeringer, som det styrer lysintensiteten som TV avgir. Angi dette for å dekke øynene i et mørkt rom slik at lyset ikke føre til overanstrengelse av øynene. Mange plasma-TVer ikke har bakgrunnsbelysningen innstillingen, og i stedet bruke kontrast til å kontrollere produksjonen av lys.

• Justere din "kontrast" innstilling, snu den helt opp og gradvis slå den til du er ut detaljene i et høy-eksponering. Det er nyttig å fryse ramme et bilde som inneholder et hvitt område med en god mengde detaljer - som rynker, korn eller skygger - når du justerer din kontrast.

• Justere innstillingen "Farge" eller "Metning" ved å vri det opp hele veien, og gradvis redusere den til du finner et nivå du er komfortabel med. Bruke et stillbilde fra en lyslett person gjør deg mer nøyaktig justere innstillingen.

• Redusere "Skarpheten" sette så lavt som du føler deg komfortabel med. Denne innstillingen er utformet for ikke-HD-signaler, og kan redusere kvaliteten på din HDTV HD-bilde.

Tips og advarsler

  • Juster andre innstillinger på TV etter behov.